Göğüs ucuu??

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Kizlar gogus ucunun cikmasi gebelik belirtisi olabilir mi? Onceki aylarin hepsinde bata en az 10 gun kala goguslerim agrirdi ama suan agri falan yok dokunuyorm bastiriyorum. Suphe duymaya basladim gogus ucundaki o halka degilde ucu boyle nohut gibi oldu iyice buyudu hatta esim soyleyince farkettim boyle olan var mi ?? Buda belirtiye girer mi?
Bu arada bata 7 gun kaldi

Belki hamileliktende olabilir herkeste belirti farklı olurmuş canım adetine az kalmış bekle bakalım kararma varmı sende

Ayy hic gulecegim yoktu kiz ilahii
Ondanda mi oluyomus bende olmuyobende de suan hic agri yok

Ay insallah canim yaa 7 gun kaldi umarim ondandir
ya ben kimyasala hamileyken dedgn gibi kocaman oldu uclari düşük olunca kuculdu hatta bi salindilar boyle :)) korunmadik biz kanamadn sonra bu benm dikkatmi cekiyodu isin garibi gene buyudler ben psikolojiktr diye umirsamiydm ama insallah ondandr kiz :)))

a bide gogus ucunda soyulmada bi belirti benimkiler soyulmustu hafif hafif

Bende soyulma yokta buyume var canim insallah hamilelikyendir :)
ayy insallah yaa simdi gecen ay yasadim diye butuj belirtiler ayni ua tekrar mi kaldim diyrm korunmadik psikolojiktr diyrom dinlememeye calisiyrm insallah psikolojik degildr.goguslerm damarlandi butun damar yollarni goruyorm:)))

ayy insallah yaa simdi gecen ay yasadim diye butuj belirtiler ayni ua tekrar mi kaldim diyrm korunmadik psikolojiktr diyrom dinlememeye calisiyrm insallah psikolojik degildr.goguslerm damarlandi butun damar yollarni goruyorm:)))

Kimyasaldan sonra hamile kalmanin daha kolay oldugunu herkes soyluyo :) belkide tekrar kalmissindir insallahta oyledir Allah gonlune gore versin canim

bu bende de var aynadan bakınca baya buyudugunu farkettim..gormek istedigimizi mi goruyoruz bilemedim ama baska seyleri isteyince olmuyor yani

bu bende de var aynadan bakınca baya buyudugunu farkettim..gormek istedigimizi mi goruyoruz bilemedim ama baska seyleri isteyince olmuyor yani

Normal boyutu ne biliyoruz sonucta niye baska biyer degilde gogus ucu insallah bizi yaniltmaz ve gorduklerimiz gercektir

Normal boyutu ne biliyoruz sonucta niye baska biyer degilde gogus ucu insallah bizi yaniltmaz ve gorduklerimiz gercektir
umarım eger yanılıyorsak ben artık hcbir belirtiyi onemsemem yani bu ay hic gormedigim belirtileri yasadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…