- Konu Sahibi asigimkralime
öncelikle geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versin,iyi sonuçlarınıda bekliyoruz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versin,iyi sonuçlarınıda bekliyoruz...
çok teşekkür ederim canım,inşallah hayırlı sonucuda paylaşırım sizlerle.Allah razı olsun canım.
canim konunu simdi gördum bunu gecmeden edemiyecem öncelikle gecmis olsun...
benimde sol gögusumde kitle var doktor dedi istersen alalim rahatsiz ediyorsa![]()
2,3senede bi mamografi cekmem lazimmis kitle buyudumu diye...
canım benim sana da çok geçmiş olsun,geçmiş olsun dileklerin için de teşekkür ederim......
biz aldırdık canım doktor almamız lazım dedi.........çünkü onlar alınacak ve tahlile gidecek diye.....ama aldıklarını gördük göğsündeki küçük dü fakat koltuk altında ki yumurtadan büyük tü....istersen iyi bir araştır canım.....bütün tenkitleri yaptır....bir doktorlada kalma....3 doktora gitti 3üde alınması gerektiğini söyledi.....şimdi sonucu bekliyoruz inşallah iyi huylu çıkar....
inşallah seninkide kötü biişey değildir canım.....tekara tekar geçmiş olsun........
Çok geçmiş olsun inşallah iyi huylu çıkar.
Benim de her iki gösümde fibroadenom var (iyi huylu kistler)
6 ayda bir kontrole gidiyorum. Çıkartmak istiyorum ama korkuyorum. benimkiler lokal anestesi ile çıkartılacak.
Sağlık kadar önemli birşeyin olmadığı ancak başına birşey gelince anlıyor insan değil mi?
Gençliğimizin sağlığımızın kıymetini bilelim..
tsk ederim canim gecmis olsun dileklerin icin...
haklisin canim her zaman bi doktorla kalmamak lazim...
bi doktora daha gitmeyi dusunuyorum, benim ilk gittigim doktor özel doktordu simdi ise devlet hastanesine gitmeyi dusunuyorum bakalim orda ne diyecekller
insallah iyi huylu cikar canim benim sonucllar iyi dusununki iyi olsun:130:
evt, canim haklisin insallah biseyim cikmaz... cunku yaza dugunum olacak Allah kismet ederse:97:
canim tahlil sonuclarini buraya bizimle paylasirsan cok sevinirim...
dualarim sizinle görusmek dilegiyle![]()
evt, canim haklisin insallah biseyim cikmaz... cunku yaza dugunum olacak Allah kismet ederse:97:
canim tahlil sonuclarini buraya bizimle paylasirsan cok sevinirim...
dualarim sizinle görusmek dilegiyle![]()
ay canım benim seninde mi yaza düğünün var,bizimde yaza düğünümüz var.....Allah nasip ederse tabi.
taaten canım ameliyattan önce bir çok tahlil yaptılar.Kan tahlili temiz çıktı.Timör oranına baktılar oda temiz çıktı.İşte şimdi o parçaların sonucu belkiyoruz artık.
İnşallah hayırlısı çıkar,herkes için diliyorum....
duların için çok sağol canım....
aaa cok sevindim canim demek sizinde yaza dugunuz var
diger sonuclarin temiz cikmasina sevindim, bence korkulacak bisey yok canim icin rahat olsun o diger sonuclar temiz ciktiysa, oda temiz cikacakttiröyle hissediyorum ben aklina kötu seyler getirme...
canim sana simdiden mutluluklar diliyorum.. darisi tum bekarlarin basina insllah:97:
inşallah canım inşallah temiz çıkar,bekleme süresi öldürüyor insanı....
sağlıklı,mutlu , huzurlu,bereketli ve imanlı olmanı diliyorum...evleneceğinin kişinin sana deli gibi aşık olması, sana saygı duyması ,seni deli gibi sevmesi dileğimle........ömür boyu mutluluklar diliyorum.....
amain canım darısı tüm bekarların başına.........![]()
canım İNŞALLAH tertemiz çıkar ALLAH şifa versin dualarımız seninle sabah ezanında kalk ve bütün inancınla içten bi dua et ben hep ole yaparım.Duaların en kabul olduğu vakit diye biliyorum benim ole oldu en azından geçmiş olsun.....
inşallah canım inşallah temiz çıkar,bekleme süresi öldürüyor insanı....
sağlıklı,mutlu , huzurlu,bereketli ve imanlı olmanı diliyorum...evleneceğinin kişinin sana deli gibi aşık olması, sana saygı duyması ,seni deli gibi sevmesi dileğimle........ömür boyu mutluluklar diliyorum.....
amain canım darısı tüm bekarların başına.........![]()
selam kızlar dün sonuçlar geldi sizi bilgilendirmek istedim,göğsündeki meme dokusu çıktı.Koltuk altındakinden ise lenfoma(lenf kanseri) fakat iyi huylu en tembeli dediler.Çok şükür ki kötü huylu değil.
merhaba geçmiş olsun.bundan 7 yıl önce benimde göğüsümde bir kitle vardı fibroadenom denildi korkulacak bişey yok dendi .sonra evlendim kızım oldu sonrada yok denecek kadar küçüldü.tekrar kontrole gitmem lazım.
sevindim sizin adınıza rabbim daha da sağlıklı günler nasip etsin mutluluğunuz daim olsun![]()
selam kızlar dün sonuçlar geldi sizi bilgilendirmek istedim,göğsündeki meme dokusu çıktı.Koltuk altındakinden ise lenfoma(lenf kanseri) fakat iyi huylu en tembeli dediler.Çok şükür ki kötü huylu değil.