Ümitlendirmek istemem ama benim de bu ay öyle oldu ve hamile olduğumu öğrendim iki ihtimal var ya hamilesin ya da prolaktinin yükselmiş olabilirKizlar merhaba,
Size bir şey soracağım.
Genelde adettim yaklaşınca iki gün önce göğüslerim agrir ama bu sefer yani bu ay iki hafta önce göğüslerimde bir ağrı var bayağı bir ağrı var yani bir şey değse ağrıyor dokununca ağrıyor ve ilk kez bunu yaşıyorum şu an adettime dört gün var.
Acaba bu bir gebelik belirtisi olabilir mi ?
Bu durumu yaşayan var mi ?
Cevaplar için şimdiden teşekkur ederim kizla
Inşallah hamile olduğumu öğrenirim ben de :).Ümitlendirmek istemem ama benim de bu ay öyle oldu ve hamile olduğumu öğrendim iki ihtimal var ya hamilesin ya da prolaktinin yükselmiş olabilir
Amin inşallahInşallah hamile olduğumu öğrenirim ben de :).
Sana da hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah.
bilemiyorum artık dört gün kaldı zaten şurada belli olur ama ben bu ağrıya dayanamıyorum
Ya aynıyız bat 17 eylül yumurtlamadan 2 gün somra yogun meme ağrım basladı ara ara bacaklarım ağrıyo ve kasıgıma aniden bıcak saplanır gibi ağrı giriyor sizin bat ne zamanKizlar merhaba,
Size bir şey soracağım.
Genelde adettim yaklaşınca iki gün önce göğüslerim agrir ama bu sefer yani bu ay iki hafta önce göğüslerimde bir ağrı var bayağı bir ağrı var yani bir şey değse ağrıyor dokununca ağrıyor ve ilk kez bunu yaşıyorum şu an adettime dört gün var.
Cevaplar için şimdiden teşekkur ederim kizlar
Ayni şeyi yaşıyoruz. Bugün kan vereceğim. BAT 12 Ekim. Bende göğüs ağrısı hiç olmazdı regl döneminde bile.insallh hamileyizdirKizlar merhaba,
Size bir şey soracağım.
Cevaplar için şimdiden teşekkur ederim kizlar
Amin inşallahinşallah siz de güzel haberler alırsınız Benim de gecikmeden önce başladı hiç ihtimal vermedim giderek arttı şu an da devam ediyor. Bir test yapabilirsin aslında ağrı çoksa testte çıkar
Hayırlı olsun size de sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. Benim ağrılarım da iki haftadır sürüyor şu an adet olmamı bekliyorum bakalım hayırlısı olsunBenim her adet öncesi ağrı olurdu.bazen bir hafta bazen 10 gün önce başlardı. Bu sefer yumurtlamadan beri başladı. Hatta erken adet olcam herhalde dedim. Kendimi hep takip ettim ki biz çocuk düşünmüyorduk. Adetten iki gün öncede leke gelirdi gelmedi. Bende adet günü test yaptım pozitif çıktı. 8.5 haftalığım meme ağrısı devam ediyor.üstüne yatamıyorum. İnş vardır sizinde.
Kan verdiniz mi ? İnşallah hakkımızda hayırlısı olsunAyni şeyi yaşıyoruz. Bugün kan vereceğim. BAT 12 Ekim. Bende göğüs ağrısı hiç olmazdı regl döneminde bile.insallh hamileyizdir
Ben ilk defa yaşıyorum bu göğüs ağrısını genelde adetimin birinci gününde olur ya da adet gelmeden bir gün önce olur un iki haftadır bu ağrıyı çekiyorumprolaktın her ay bende de yükseliyor baş ağrısı da yapar aynı zamanda benziyor ama test yapmadan bilemeyiz
Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben hiç takip etmedim ki bilmiyorum yani ne zaman olduğunuYa aynıyız bat 17 eylül yumurtlamadan 2 gün somra yogun meme ağrım basladı ara ara bacaklarım ağrıyo ve kasıgıma aniden bıcak saplanır gibi ağrı giriyor sizin bat ne zaman
Prolaktinden dolayı mi baş ağrısı oluyor. Her adet dönemimde migren ataagi geçiriyorum. Doğumdan önce bile prolaktin hormonum yüksekti. Norolojiye seneler önce gittim migren yok dediprolaktın her ay bende de yükseliyor baş ağrısı da yapar aynı zamanda benziyor ama test yapmadan bilemeyiz
Yumurtlamadan kaç gün geçti pekiHakkımızda hayırlısı olsun. Ben hiç takip etmedim ki bilmiyorum yani ne zaman olduğunu
Valla negatif çıktı. Ama regl gününü bekliyorum. Bu göğüs ağrısı normal değil. Hayırlısı olsun inşallah hamileyizdirKan verdiniz mi ? İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun
2 bucuk haftaYumurtlamadan kaç gün geçti peki
YaaValla negatif çıktı. Ama regl gününü bekliyorum. Bu göğüs ağrısı normal değil. Hayırlısı olsun inşallah hamileyizdir
Adet migreni oluyor prolaktin yükseldiğinde oluyor genelde normal migren gibi değil adete yakın 1-2 gün önce oluyor yıllardır benimde olurProlaktinden dolayı mi baş ağrısı oluyor. Her adet dönemimde migren ataagi geçiriyorum. Doğumdan önce bile prolaktin hormonum yüksekti. Norolojiye seneler önce gittim migren yok dedi
İnşallah olmazsın adet güzel haberler alırsınHayırlı olsun size de sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. Benim ağrılarım da iki haftadır sürüyor şu an adet olmamı bekliyorum bakalım hayırlısı olsun
Insallah guzelimİnşallah olmazsın adet güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?