Göğüslerde bir ağrıü

seymos03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
28
6
1
25
Kizlar merhaba,

Size bir şey soracağım.

Genelde adettim yaklaşınca iki gün önce göğüslerim agrir ama bu sefer yani bu ay iki hafta önce göğüslerimde bir ağrı var bayağı bir ağrı var yani bir şey değse ağrıyor dokununca ağrıyor ve ilk kez bunu yaşıyorum şu an adettime dört gün var.

Acaba bu bir gebelik belirtisi olabilir mi ?

Bu durumu yaşayan var mi ?

Cevaplar için şimdiden teşekkur ederim kizlar

Ümitlendirmek istemem ama benim de bu ay öyle oldu ve hamile olduğumu öğrendim iki ihtimal var ya hamilesin ya da prolaktinin yükselmiş olabilir

Ümitlendirmek istemem ama benim de bu ay öyle oldu ve hamile olduğumu öğrendim iki ihtimal var ya hamilesin ya da prolaktinin yükselmiş olabilir
Inşallah hamile olduğumu öğrenirim ben de :).
Sana da hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah.
bilemiyorum artık dört gün kaldı zaten şurada belli olur ama ben bu ağrıya dayanamıyorum

Amin inşallah inşallah siz de güzel haberler alırsınızBenim de gecikmeden önce başladı hiç ihtimal vermedim giderek arttı şu an da devam ediyor. Bir test yapabilirsin aslında ağrı çoksa testte çıkar

Benim her adet öncesi ağrı olurdu.bazen bir hafta bazen 10 gün önce başlardı. Bu sefer yumurtlamadan beri başladı. Hatta erken adet olcam herhalde dedim. Kendimi hep takip ettim ki biz çocuk düşünmüyorduk. Adetten iki gün öncede leke gelirdi gelmedi. Bende adet günü test yaptım pozitif çıktı. 8.5 haftalığım meme ağrısı devam ediyor.üstüne yatamıyorum. İnş vardır sizinde.

Ya aynıyız bat 17 eylül yumurtlamadan 2 gün somra yogun meme ağrım basladı ara ara bacaklarım ağrıyo ve kasıgıma aniden bıcak saplanır gibi ağrı giriyor sizin bat ne zaman

Ayni şeyi yaşıyoruz. Bugün kan vereceğim. BAT 12 Ekim. Bende göğüs ağrısı hiç olmazdı regl döneminde bile.insallh hamileyizdir

prolaktın her ay bende de yükseliyor baş ağrısı da yapar aynı zamanda benziyor ama test yapmadan bilemeyiz

Hayırlı olsun size de sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. Benim ağrılarım da iki haftadır sürüyor şu an adet olmamı bekliyorum bakalım hayırlısı olsun

prolaktın her ay bende de yükseliyor baş ağrısı da yapar aynı zamanda benziyor ama test yapmadan bilemeyiz
Ben ilk defa yaşıyorum bu göğüs ağrısını genelde adetimin birinci gününde olur ya da adet gelmeden bir gün önce olur un iki haftadır bu ağrıyı çekiyorum

Ya aynıyız bat 17 eylül yumurtlamadan 2 gün somra yogun meme ağrım basladı ara ara bacaklarım ağrıyo ve kasıgıma aniden bıcak saplanır gibi ağrı giriyor sizin bat ne zaman
Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben hiç takip etmedim ki bilmiyorum yani ne zaman olduğunu

Prolaktinden dolayı mi baş ağrısı oluyor. Her adet dönemimde migren ataagi geçiriyorum. Doğumdan önce bile prolaktin hormonum yüksekti. Norolojiye seneler önce gittim migren yok dedi

Prolaktinden dolayı mi baş ağrısı oluyor. Her adet dönemimde migren ataagi geçiriyorum. Doğumdan önce bile prolaktin hormonum yüksekti. Norolojiye seneler önce gittim migren yok dedi
Adet migreni oluyor prolaktin yükseldiğinde oluyor genelde normal migren gibi değil adete yakın 1-2 gün önce oluyor yıllardır benimde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…