- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi EU1
-
göğüs uçları yumurtlmadan hemen sonra acıyorsa hamilik vardır.. ama yumurta uyarıcı ilaç kullanılmadıysa çatltma iğneis falan olunmadıysa.. umarım tez zamadna hepimiz kavuşuruz bebklerimzie amin:))
Merhaba armaganım, ben 2 aydır yumurta geliştirici iğne ve catlatma ignesi kullanıyorum.. ovulasyondan sonra bahsettigin gibi gogus ucları sızlıyor ve kasıklarımda agrı var.. halen var.. gecen sefer bu olmamıstı.. Sence ilaçlardan mıdır?
çok sağol canım inşallah hamişsındır sende haberlerını verırsın bıze....canım paylaşımın için sağoll inşallah bende görürü çift çizgiiy.Adet gününe kadar bekleyip testi yapmak istiyorum çift çizgi görmeden kan tahlili yapınca insan sonucu alınca kötü oluyor.Sende inşallah sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın
Benimde 1 haftadır göğüsler hassas durumda ellemediğim halde acıyorrr ve dün ,bugünn gerilme,yanma ve sancı oluyorrrr sancııı iyiyemi işaret acaba 2-3 gün kaldı hehehe:))
Öncelikle herkese selamlar,
Arkadaslar benim bi sorum olacak ben dış gebelik geçirdim ve yasmin kullanıyodum.
Geçen ay doktorum bırakmamı söyledi ve bizde bebek istediğimizden bıraktım.
En son 25 şubatta adet oldum.Ancak şu an adetime ortalama 10 gün kalmasına rağmen sürekli tekrarlanan nezle grip gibi bir durumum,göğüslerimin ucu dokunamayacağım kadar sızlıyor ve midemde bulantı var.
Sizce gebe kalmıs olabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?