İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Göğüsleri küçük gösteren sütyen tavsiye eder misiniz?

recurring

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2023
132
53
13
27
Göğüslerim 85b büyük olmasından rahatsızım küçük göstermek için ne yapmalıyım?

Toparlayıcılar var ama onlar da güzel göstermiyor 85 büyük mü 😱tam normal sanki siz erkek gibi geliyorsunuz bana açtığınız konudan sonra sütyen konusuna geçmek🤔

Toparlayıcılar var ama onlar da güzel göstermiyor 85 büyük mü 😱tam normal sanki siz erkek gibi geliyorsunuz bana açtığınız konudan sonra sütyen konusuna geçmek🤔
Keşke erkek olsaydım
85 büyük değil ki desteksiz sütyen takın olur diğerleri kötü gösteriyor benim 90 desteksiz takıyorum ara ara da dolgulu yarım atlet giyiyorum iyi oluyor rahat rahat takılıyorum 🤣
Ya bana büyük gibi geliyor birde eşit değil göğsümün birisi emzirmeden sonra biraz daha büyüdü deli oluyorum 😏

Keşke erkek olsaydım

Ya bana büyük gibi geliyor birde eşit değil göğsümün birisi emzirmeden sonra biraz daha büyüdü deli oluyorum 😏
Benim de genetik olarak bir göğsüm biraz daha büyük annem ve teyzemin de öyle 85 ise 85 dir yani 😄sporcu sütyenleri de iyi rahattır hem ama aşırı sarkmaması için de diğerlerinden takmak lazım ki dik dursunlar 🤣

Back
X