göğüslerim büyümüyor bitkisel çözümleriniz varmı kızlarrr

25 yaşındayım 4 yıllık evliyim fakat göğüslerim çok küçük kızlar bitkisel olarak bildiğiniz çözümler varsa paylaşırmısınız...
çocuğun var mı. vücuduna göre ise çok takılacak bi durum değil ama. bende bi ara araştırmıştım ama pek çözüm yok gibi.

Kilo aldiginiz da da buyuyor tecrube ile sabit:) cok isterdim kucuk goguslu olmayi ama ne yazikki benimkiler de buyuk hicbir yerde istedigim model sutyen bulamiyorum cok kisitli modelleri kullanmak zorundayim hep toparlayici kucultucu cirkin modelleri kullanmak zorunda kaliyorum sahane modeller goruyorum kucucuk cok guzeller hemen kendi bedenimi bulup cikartiyorum icinden ve butun buyusu bozuluyor almaktan vazgeciyorum cok cirkin ve kaba duruyorlar....

Canim sen bu hapı nerden aldın yada nerede bulabilirim ve etkisi nekadar gosteriyor
Eczanelerde var canım sgk karşılamıyor 15 lira ben adet düzenlemesi için almıştım ama göğüslerimi baya dolgunlaştırdı buyuttu 1 aydır falan kullanmıyorum ama etkisi geçmedi

Kusura bakma fazla sordum ama inşallah kilo aldırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…