Göğüslerim çok şişti

Sibelcik25

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
29
26
8
Adetime daha 15 20 gün varken göğüslerim şişmeye başladı kasık ağrısı göğüslerde sertlik ve uçlarında kararma oldu. Dayanamayıp adete on gün kala test yaptım negatif erken yaptırdım farkındayım ama erken gebelik testlerinden yapsam şimdi çıkar mı adetime 6 gün kaldı.

Daha yumurtlamadan civciv görmeyi bekkiyorsun hayatım sabırlı ol.. Yumurtlama adetten yaklaşık iki hafta önce okuyor zaten döllenmenin gerceklesmesi ve yumurtanın rahme giden uzuuun yolculuğuda yaklaşık bir hafta sürüyor ki yumurta oraya yerlesecek filan derken çok çok çok zaman istiyor bu is sabırlı ol adet gününe kadar bekle derim..

Adetime daha 15 20 gün varken göğüslerim şişmeye başladı kasık ağrısı göğüslerde sertlik ve uçlarında kararma oldu. Dayanamayıp adete on gün kala test yaptım negatif erken yaptırdım farkındayım ama erken gebelik testlerinden yapsam şimdi çıkar mı adetime 6 gün kaldı.
erken gebelik testleri onu vaadediyor zaten. Denemekten bir sey kaybetmezsin. Ay hadi yap :halay:

bende ayni durumdayim.adetime 15 gun varken goguslerim sisti hala da cok aciyor.adetime 9 gun kaldi cok sabirsizlaniyorum.sizce ne zaman idrar testi yapmaliyim.

20170608_065222.webp

sizcede var mi biseyler

Back
X