Göğüslerim yok denecek kadar küçük 😞

_Elferay_

Umudunuzu yitirmeyin Allah var !
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
1.099
2.014
133
7 yıllık evliyim ve 3 tane çocuğum var en küçüğü 2 yaşında 1 sene oldu sütten keseli ve göğüslerim resmen yok şuan. Bir anda söndü gitti diğerlerinde sütten kesince böyle bi sıkıntı yaşamamıştım. Lütfen bana yardımcı olun başından geçen ve toparlayanınız varsa yardımcı olun Allah aşkına. Psikolojik olarak çok büyük depresyondayım bu konudan dolayı.

Saracoglunun bir kutu vardı göğüs buyutucu kür fakat hangi kürdü hatırlamıyorum araştırın isterseniz

Saraçoğlunun kürü müydü bilmiyorum ama şerbetçi otunu duymuştum bi iyice araştıracağım. Çokkkkk teşekkür ederim. Kendimi çok kötü hissediyorum bu durumdan ötürü
İnşallah faydası olur yapan bir arkadaşım 1 beden büyüttü demişti yıllar önce yapmıştı

Merhaba kızlar. Daha önce göğüslerimdeki sıkıntımı yazmıştım neler denediysem olmadı maalesef. En sonunda ameliyata karar verdim. Perşembe günü ameliyatım var. 375 cc motiva takılacak. İnşallah herşey yolunda gider çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…