Göğüslerimde Aşırı Terleme

Crusher

ĝôzlεƦιπ καƦαπlıκ κuψu ..
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
1.672
1.168
Kızlar öncelikle merhabalar.
benimde derdim göğüslerim. Göğüslerim inanılmazz feci bir şekilde terliyor nedenini sutyenden olduğunu pek düşünmüyorum. Bu 1 ay'dan beri böyle. Cidden bunaldım yaa. Mesela az önce dışarıdan geldim hava çok sıcaktı. Normalde insanın tüm vücut ve yüzü su gibi terler, benim oralar sadece nemli bir şekilde terlemiş, ama göğüslerim su ter içinde kalmış. Sanki su dökmüş gibi. Sutyenimi çıkarıyorum rahatlıyorum ve sutyenime bakıyorum, hayır terleten cinsten bir sütyen değil. Cidden merak ediyorum neden göğüsler şiddetli bir şekilde terler ? Nedeni ne olabilir kızlar ? Acaba bu kötü bir şey mi ? Ve göğüslerimde en çok terleyen bölge çatal tarafı, yani ortası, birleşik olduğu bölge ama pişik falan da yok Allah'a şükür.. Kızlar bu terlemeyi nasıl önleyebilirim ? Ve sizce bu terlemenin nedeni ne olabilir ? Sizde de oluyor mu ? Şimdiden sonsuz teşekkürler canlarım :)

Disari ciktigim da bende de oluyor bu havalarda olmasi normal..
Aynen bende havalardan diye düşündüm ama sadece 1 ay' dan beri böyle bende. Onun için endişelendim biraz acaba birşey mi var diye. Peki sen ne yapıyorsun bu durumda canım ?

Ayy iyi bari korkulacak bir durum yoksa :) çünkü önceden pek fazla olmuyordu. Şu son 1 ay'dan beri su savaşından çıkmış gibi göğüslerim, kan ter içinde kalmış :)

Kızlar öncelikle merhabalar.
benimde derdim göğüslerim. Göğüslerim inanılmazz feci bir şekilde terliyor nedenini sutyenden olduğunu pek düşünmüyorum. Bu 1 ay'dan beri böyle. Cidden bunaldım yaa. Mesela az önce dışarıdan geldim hava çok sıcaktı. Normalde insanın tüm vücut ve yüzü su gibi terler, benim oralar sadece nemli bir şekilde terlemiş, ama göğüslerim su ter içinde kalmış. Sanki su dökmüş gibi. Sutyenimi çıkarıyorum rahatlıyorum ve sutyenime bakıyorum, hayır terleten cinsten bir sütyen değil. Cidden merak ediyorum neden göğüsler şiddetli bir şekilde terler ? Nedeni ne olabilir kızlar ? Acaba bu kötü bir şey mi ? Ve göğüslerimde en çok terleyen bölge çatal tarafı, yani ortası, birleşik olduğu bölge ama pişik falan da yok Allah'a şükür.. Kızlar bu terlemeyi nasıl önleyebilirim ? Ve sizce bu terlemenin nedeni ne olabilir ? Sizde de oluyor mu ? Şimdiden sonsuz teşekkürler canlarım :)
Bikaç kilo versen belki küçülür de rahatlarsın. Yoksa bu dert hepimizde var canım :) havalar ısındıkca ikizler coşuyor :-)

Tehlikeli bir durum olduğunu sanmıyorum. Ben dahil çoğu kadında olan bir şey bu, yaz aylarında bunun önüne geçmenin de pek imkanı olmuyor malesef. Sıcak havada terlemek vücudun bir tepkisi çünkü.
Ama şayet göğüslerinde ağrı, göğüs uçlarında renk değişikliği gibi durumlar da varsa bir doktora başvurabilirsin.

Bir de hamile olduğunu, ateş basmalarına ek olarak, zaten büyük olan göğüslerinin 2 beden daha büyüdüğünü düşün şu cehennem sıcaklarında... İşte ben şuan o durumdayım. :cry: Sık sık çamaşır değiştirip, duşa girmekten başka çözümü olan varsa beri gelsin.

Canım müsaadenle bir sorum daha var. Sen denedin mi hiç ? Sonuç nasıl ?
evden cikarken hep unuturdum bir gun unutmayip denemistim ama bolca pudralandigim icin terleyince beyaz beyaz kucuk topaklar oldu :) bir gun de evde sicaktan denemistim az surdum islaklik olmadi.sanirim sirri az surmekte.

evden cikarken hep unuturdum bir gun unutmayip denemistim ama bolca pudralandigim icin terleyince beyaz beyaz kucuk topaklar oldu :) bir gun de evde sicaktan denemistim az surdum islaklik olmadi.sanirim sirri az surmekte.
Ayy canım ne kadar teşekkür etsem azdır yaa :) valla ilk işim markete gidip bebek pudrası almak :) çok teşekkürler bitanem :)

X