Sen de nasil olur bilmiyorhm ama bende 20li yaşlarin başinda çok küçükdu hatta bir arkadasimla acaba evlenince kocalarimiz ne tepki vericek diye konuşmusduk. Şu an 28 yaşim var çok guzeller. Evlendikden sonra zaten şekillendiler. Yani gogus falan değişen şeyler. Bi bakicaksin kocaman oldu. Seçeceğin adam da bi zahmet kalbine onem versin di mi? Ama tabi senin kararin agrili oluyor bildiğim kadariyla o yuzden değmez yaKızlar göğüslerim hiç yok değil avuç içi kadar falan ama küçük yani , paramı biriktirdim ama annemden bir türlü estetik için izin alamıyorum evlenince büyür diyo ve kuduruyorum gerçekten böyle diyinceZaten maksat evlendiğimde özgüvenimin yüksek olmasını sağlayacak göğüslere sahip olmak çocuk doğurup ya da zamana bırakıp büyümesini beklemek değil kimseye haber vermeden yaptırsam saklayamam anlaşılır biliyorum nasıl izin alacağım ne olur yalvarırım bana akıl verin ... gerçekten çok etkiliyor hemde çok ne diyeceğim anneme destekli tak büyür diyo kendimi kandırmış olurum diyorum kime bependireceksin kendini diyor yallvarırım kızlar bana akıl verin ne desem ne yapsam ne etsem
20Kaç yaşındasınız ?
Konyada bir devlet hastanesinde 9 bin fiyat aldım bence bi düşünebilirsin bazı yerlerde 25 e bile çıkıyor ve konyadaki çok iyi bir doktorduBenimkiler avuç içini bile doldurmuyo eşim bazen seviyor bazende yaptıralım diyor :)bende çok istiyorum büyütmek ama çok pahalı geliyor
O yaş gelince iş işten geçmiş olup en güzel yaşlarım birmiş olacak ama6 yillik evliyim, evlenince meme nasil buyuyormuş? Benimkiler bir gram bile buyumedi 28 yaşima geldim aynı duruyorlar.B cup
Kilo alirsaniz buyur memeniz ama alinan kiloyla meme doğru orantili buyumeyebilir yine vucudunuza göre kucuk kalabilir yani. Ameliyat disinda bir nedenle meme buyuse kimse bicak altina girmezdi.
Annenizden izin alacak yaşı gecince ameliyat olursunuz acele etmeyin.
O yaş gelince iş işten geçmiş olup en güzel yaşlarım birmiş olacak amaay napsam habersizmi yaptırsam
O yaş gelince iş işten geçmiş olup en güzel yaşlarım birmiş olacak amaay napsam habersizmi yaptırsam
En guzel yaşlar kac? 40lı yaslarimi daha cok seviyorum.O yaş gelince iş işten geçmiş olup en güzel yaşlarım birmiş olacak amaay napsam habersizmi yaptırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?