- 16 Eylül 2017
- 94
- 107
- 93
He git habersiz yaptır. Ameliyat bu basit bir işlem değil. Narkoz alacaksın, bıçak altına yatacaksın. Ölüme varana kadar her türlü komplikasyon riski var. Çok mantıklı gerçekten habersiz ameliyat olmak. Memeler yerine başka yerleri büyütsen belki özgüvenin memelerine endeksli olmaz, ne dersin?O yaş gelince iş işten geçmiş olup en güzel yaşlarım birmiş olacak amaay napsam habersizmi yaptırsam
Ameliyattan sonra bir kac gun kollari yukari kaldirmasi yasak ustelik.He git habersiz yaptır. Ameliyat bu basit bir işlem değil. Narkoz alacaksın, bıçak altına yatacaksın. Ölüme varana kadar her türlü komplikasyon riski var. Çok mantıklı gerçekten habersiz ameliyat olmak. Memeler yerine başka yerleri büyütsen belki özgüvenin memelerine endeksli olmaz, ne dersin?
Sonrasına değinmedim bile. Masada kalırsa annesi neler yaşar onu düşündüm. Bu kafayla zaten merdivenaltı bir yere gider yaptırır.Ameliyattan sonra bir kac gun kollari yukari kaldirmasi yasak ustelik.
Yaa çok hayal kirikliğina şu an hep evlenince büyüyeceğini zannedip kendimi rahatlatıyordumEvlenince büyüyor nasıl bir şeydiröyle ilişki yaşadıkça falan büyümüyor kesin bilgi yayalım....
O yaş gelince iş işten geçmiş olup en güzel yaşlarım birmiş olacak amaay napsam habersizmi yaptırsam
Yerinde olsam varolanla yetinirdim kuzum bir gelisim bozuklugu yok sonucta yani? yok anladim ben norrmal gogus ama kucuk, bence annen hakliKızlar göğüslerim hiç yok değil avuç içi kadar falan ama küçük yani , paramı biriktirdim ama annemden bir türlü estetik için izin alamıyorum evlenince büyür diyo ve kuduruyorum gerçekten böyle diyinceZaten maksat evlendiğimde özgüvenimin yüksek olmasını sağlayacak göğüslere sahip olmak çocuk doğurup ya da zamana bırakıp büyümesini beklemek değil kimseye haber vermeden yaptırsam saklayamam anlaşılır biliyorum nasıl izin alacağım ne olur yalvarırım bana akıl verin ... gerçekten çok etkiliyor hemde çok ne diyeceğim anneme destekli tak büyür diyo kendimi kandırmış olurum diyorum kime bependireceksin kendini diyor yallvarırım kızlar bana akıl verin ne desem ne yapsam ne etsem (20 yaş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?