Göğüslerimin küçük olması özgüvenimi etkiliyor ve annemden estetik için izin alamıyorum 😞

20 yaş bu tür operasyonlar için çooook erken ilerde %99 pişman olursunuz. ayrıca göğsünüz büyük diye sizi beğenecek erkekler kalitesiz erkek olur heleki göğüs büyültdüğünüzü bilse çoğu erkek negatif etkilenir .

O yaş gelince iş işten geçmiş olup en güzel yaşlarım birmiş olacak ama ay napsam habersizmi yaptırsam
He git habersiz yaptır. Ameliyat bu basit bir işlem değil. Narkoz alacaksın, bıçak altına yatacaksın. Ölüme varana kadar her türlü komplikasyon riski var. Çok mantıklı gerçekten habersiz ameliyat olmak. Memeler yerine başka yerleri büyütsen belki özgüvenin memelerine endeksli olmaz, ne dersin?

Buyuk gogus hem sırt agrisi yapar. Yük tasimayi cok mu seviyorsun bilmiyorum ki... Goguslerinin altinda da hem ameliyat izi olacak. Kendini sevmiyorsun sen. Goguslerini yaptirsan bu sefer de baska bir yerini begenmeyeceksin gibi.

Ameliyattan sonra bir kac gun kollari yukari kaldirmasi yasak ustelik.

Eğer adam akıllı bir yerde yaptıracak parayı biriktirdiyseniz ve cidden mutlu değilseniz yaptırın. Memelerinizle anneniz arasındaki bağlantıyı çözemedim.

Yaşla ilgili değil de kilo aldıkça göğüsler de büyüyor. Mesela ben 19 20li yaşlarda zten kilolu değildim goguslerim daha küçüktü. 25 sonrası kilo aldım değişti ölçüsü. Annenizin yerinde ben olsam ben de izin vermezdim. Sırf göğüs ölçüsü için mi evleniliyor erkekler için kadın sadece vücut ölçüsü müdür? Bu zihniyette erkekler de vardır ve kendini belli eder. Oyle birini kendiizie eş yaparsanız göğüs ölçünüzü küçük bulabilir hamile kalırsınız çocuğunuz olur emzirme lohusalık vs olur vücudunuzu beğenmez.

Anneniz belki gelip gecici bir komplekstir sanıyor.
Sizde bunu önce bi sorgulayın içinizde. Aslında her insan kendini olduğu gibi sevmeli, kusur değil ki bu. Instagram da koca popolu göğüslü kadınlar göre göre güzellik anlayışı değişti resmen.
Kime göre güzel, neye göre güzel?

Yok ben eminim diyorsanız, o zaman annenizin başında ikna olana kadar dırdır yapacaksınız.

Benim göğüslerim 24 yaşına kadar büyüdü.

20 yaşında göğüs büyütme operasyonu için küçük bir yaş, annenize hak verdim.

Ayrıca 29 yaşında estetik en için parayı nereden biriktirdiniz? Yaptırilacaksa bile adam akıllı bir yerde olması lazım.

Yaşınız biraz daha ilerleyince daha sağlıklı karar verirsiniz.
Özgüveni, memeye bağlamakta ne bileyim.

Gelecekten bildiriyorum iyi dinleyin
Sevgili konu sahibi ben de 18. Yaşımda burnunu yaptırmak istedim.sebebi seninle aynıydı bu yaşımda güzel bir burnum olmayacaksa ileride olmasının anlamı yok.en guzel yaşlarımda burnum güzel olmalı.neyse ailemi ikna etmem iki yıl sürdü.tam senin yaşında iken yaptırdım...hem de senin gibi devlet Hastanesi'nde değil.su an çok ünlü olan bir doktora.ama o zaman yeniydi e fiyat ucuzdu.sonuc burnum berbat olmuştu.ve gelismem devam ettiği için de daha çok yamuldu.hatta gittiğim bir doktor burnum burun değil demişti çok üzüldüm.neyse anlatmak istediğim su, gerçekten bu işlemi iyi bir doktora yaptır.ucuz diye illa hemen olacak diye düşünme.evet istiyorsan yaptır boşver anneyi ama şu şartlarda değil.ise girdiğinde,iyi bir para kazandığında ya da iyi bir doktora yaptıracak paran olduğunda yaptır.

Yerinde olsam varolanla yetinirdim kuzum bir gelisim bozuklugu yok sonucta yani? yok anladim ben norrmal gogus ama kucuk, bence annen hakli

Kocamın bi kerameti var mı bilmem ama benimki büyüdü.
Ben de eskisi gibi kalsın isterdim.
Sırtını ağrıtıyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…