Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar konu sahibi benim ya büyk olmayabilr ama bn begenmiyrm yasm 18 belim 64 ve b de oluyo c de aynanın karsisina gectigimde kotu duruyo gibime geliyo bilmiyrm :/ evlenince duzelr mi bnm bi yengem var bekarken cok bykmüs simdi benmki kadr ??
Arkadaslar konu sahibi benim ya büyk olmayabilr ama bn begenmiyrm yasm 18 belim 64 ve b de oluyo c de aynanın karsisina gectigimde kotu duruyo gibime geliyo bilmiyrm :/ evlenince duzelr mi bnm bi yengem var bekarken cok bykmüs simdi benmki kadr ??
kız terlikle geliyorum oraya şimdi bende göğüslerim küçük diye şikayet ediyorum keşke benimde 80-85 filan olsa 75 beden sütyen bile küçük geliyor istediğim gibi elbise giyim vs alamıyorum çünkü göğüs küçük olunca giydiğim her elbise emanet gibi oluyo üzerime oturmuyor çok kötü duruyor. mağazaya gidip kıyafet bakmak bile istemiyorum çünkü üst bedenime göre hiç bişey bulamıyorum