Göğüslerinize gerekli bakımı yapıyormusunuz?

korkmayin hepinizin sutu gelcek hele bi bebek cekmeye baslasin sapur supur gogusunuzden gorun bakin :)
bende de var bazen sut bazen beyaz akinti
cok sukur oglumda hic gogsumde yara falan olmadi allahima bin sukur
insallah bundada olmaz

merhaba.kısmetse bende temmuzda 2.bebeğimi dünyaya getiricem.ilk hamileliktede sütüm gelmemişti bundada yok sadece beyaz pütürler oluyor göğsümde ama bir doktorun sitesinde hamilelikte göğüslerle fazla uğraşılmamasını okumuştum.gebelikte göğüsleri uyarmak erken doğuma sebep oluyormuş haberiniz olsun.

kızlar bende okudum kesinlikle sabunla yıkamamak gerekmiş bende duydum masaj falan diye ama yapmamak gerek bence ben kremde sürmüyom hiçbişey yapmamak gerek bence gerek olsaydı sitelerde yazardı zaten dogumda beyinden aldıgı uyarıyla hemen süt akıyormuş ilk ağız sütü kesin bebek emmeli ve 1 hafta gelen süt çok öenmliymiş inş emerler yarada olmaz olursada ilk kendi sütümle yumuşayacam olmazsa tedavi seçenekleri çok ayyy ilk emzirmek gözümde canlandırdımda o günleri görecekmiyizzz..gel temmuz 25 gel

benimde çok büyüdü kızlar ama süt olayı bende de yok kişiden kişiye değişiyor sanırım prolaktin hormonu ile alakalı sanırım bir sitede okumuştum bu haftadan sonra gelmesi normalmiş aslında
bir arkadaşın bebeği oldu onu görmeye gittim geçen arkadaş emziriyordu kızlar göğüs uçları o kadar çok çıkmıştı ki:1shok: birde bebek göğüs uçu yok diye emmedi bir kaç gün inanamadım görünce canımızın çok yanacağı kesin :a015:

ay semra korkuttun beni kısss... benim göğüslerim küçük zaten... normalde 75 bile olmazdı bana. şimdi anca dolduruyor sayılır 75'i. çok da fazla büyümelerini istemiyorum zaten. en fazla 80 olurum inşallah... Süt benden de gelmiyor ama beyaz bişey oluyor bazen. onları da çıkarmaya uğraşmıyorum çok. duş alırken hafif bir sabunlamayla gideceği kadarı gidiyor. çok uğraşmamak gerektiğini okumuştum ben de bi yerlerde.

Emzirmede Şunlara Dikkat Edin!
- Hijyen kurallarına uyun
- Asla memede 4 - 5 saatten fazla sütün kalmasına ve yumrular yapmasına izin vermeyin.
- Meme başlarını nemli bırakmayın.
- Meme başı ve meme cildine koruyucu kremler kullanın.
- Memeleri sıkmayın, onları saran ve taşıyan sütyen giyin.

B]

benimkilerde küçük biraz büyüdüler sadece.. süt olsun yada başka bi akıntı hiçbişey yok...bunlarda gayet normal diye bilyorum çevremden herkes aynı değil çünkü...emzirmeyi çok merak ediyorum bu arada...

benden de süt gelmiyor. göğüslerim ufaktı , şimdi de ancak 1 beden büyümüştür? küçük olmasinin sütün az geleceği anlamına gelmiyor değil mi kizlar?kafamçokkarıştı bir de benim göğüslerimde mor çizgiler var sizde de var mı?

arkadaslar gögüs uclarına masaj yapmak erken dogumu baslatabiliyormus diye okudum bir yerde bence yapmayın yada doktorunuza danısın
benimde goguslerim en basta bir beden buyumustu bir daha da buyume olmadı
hatta gobusum buyudukce memisler kucuk kalıyor :))
sut falan da yok sarımsı su da :)
insallah dogumdan sonra gelir

bende eğer göğüslerimi sıkarsam süt geliyo bi kere banyodayken denemiştim. ama pek fazla ellemiyorum. bakım felanda yapmıyorum açıkçası..

masajı benim doktorum soyledi.bir sakıncası olsaydı soylemezdi.bende okudum nette bazı sayfalarda göğüsleri uyarmak erken doğuma sebep olabilir diye.ama sen kendin elleyince uyarılmıyosundur sanırım.kocişlerden bahsetmişler :)))) başka sayfadada cinsel ilişki sırasında cinsel organı uyarmak erken doğuma sebep olabilr demiş.göğüsleri uyarabilirsiniz diyor.ben ikisinide yapmıyorum :)))))))))))

hadi ya göğüsleri ve cinsel organı uyarmak erken doğummu yapıyomuş ay allah korusunn massajı banada sağlık ocağındaki ebe sölemişti yapabilirsin diye bide badem yağını sölemişti yara olmaması için bende arada bi yapıyorum zaten yeterince yağlanıyorum güreş tutcak gibi çatlamyım diye:)))

wallahi hilmiyecim çatlamaylımda pehlivan gibi olmaya razıyımm inş hep böle gider...

ben de soğuk suyla masaj yapılması gerektiğini duymuştum nasıl yapsam ılık mı soğuk mu zaten benimkiler o kadar çok büyüdü ki moralimi bozuyorlar artık
ben 10 aylık bir erkek annesiyim göğüslerim okadar çok büyümüştü ki önceden 75 bedeni bile dolduramıyordum şimdi küçüldüler ve oğlum artık emmiyor ama ilk emzirirken çok acı çektim 2 ay kadar ve doktorum 7 aylık hamileyken bi krem vermişti çatlamasın diye ama bi işe yaramadı nerdeyse sol göğsümün ucu hergün kanıyodu onra nasırlaştılar tabi yara olucağa varsa oluyor arkadaşlar malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…