gogusumdeki damarlar?

Prenses3025

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
75
5
36
merhabalar 17 aralikra surtunme ile iliskiye girdim bosalma olmadi 2 haftada adet gördum ama adetlerim 3-4 gün erken oldu goguslerimin ucundan halkaya kadar damarlar 3 -4 tane ve uclari bembeyaz kucuk kucuk 4-5 tane kabarcik var ama cok kucukler sizce nedeni ne olabilir?

Aynı konuyu kaçıncı kez açıyorsun? 4 5? Git bir doktora artık lütfen bu kadar kafaya takıyorsan biz nerden bilebiliriz
Mune

ne s

sahte olan nedir
bak guzelim adet olmuşsun oldugn halde hamilemiym diyosun test yap olmadi git kan ver bu bu kadar basit ve daha oncede bu sekilde konular actin salak yerine koyma insanlari diyorm alay etme dalga gecme diyorm hatta bak buyuk harflarle DOKTORA GİT.HATTAAAAAAAA KORKUYOSAN ILISKI YASAMA PREZERVATİF VAR D.KONTROL HAPKARI İĞNELERİ VAR BI SAGLIK OCAGINA GIT BILGI VERIRLER DIYORM.SEVGILER ALLAH YARDIMCIN OLSUN

farkındaysanız cogunlukla gogusumdeki damalarlarin nedeni ne olabilir dedim basliktaki aciklamada o :)
ama adet oldgnuda belirtmissn bacim.demekki muhabbetin hamilelik uzerine olmasni istiyrsn degilsn bi git dr a sende rahatla kk de rahatlasin hadi bacim bak acile bile git simdi hatta.haydi gecmis olsuuun iyi eglenceler diliyorm

Bizler müneccim degiliz senin gögsünde ki damarların sebebini bilemeyiz ,buraya gereksiz gereksiz topik açıcagına bir doktora gitmiş olsaydın sebebini çoktan ögrenmiştin

Göğsündeki damarların sebebini kim nerden bilsin gebelik bölümüne yazıyorsan bunu eger gebelikten süphe duyduğun için yazmışsın demektir madem göğsündeki damarları merak ediyorsun göğüs sağlık bölümüne git konu aç burası hamilelik bölümü Mune

Kızım sen nasıl. Bir şeysin ya ? Otuzuncu aynı konuyu yazişin defol.git doktora rahatla.o haltı yemesini biliyorsan doktoruna da gideceksin.adammi oynatıyor sun sen burda!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…