gogusumun uclarindan SIKTIGIM zaman su gibi bise cikiyor

ecem899

askim ve oglum (L)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
1.397
44
118
Hollanda
slm kizlar gerci doktoruma sormustum ama birde size soriyim dedim aranizda ayni sey olan varmi diye iki gogusumude tam uclarin altindan SIKtigim zaman su gibi bise cikiyor hafif yapisik ama cok igrenc gorunuyor 2 3 delikten su cikiyor gibi meme ucunda bunu sormustum doktor dediki cok guzel isaret vucudun harekette ama yine soriyim dedimm saolun

canım hamile misin bilmiyorum ama hamılelıkte olabiliyormuş böyle şeyler benım başıma gelmedi ama duydum.
Ancak göğüs ucunu sıkman doğru değil.Çünkü bu hem erken doğuma yol açabiliyor hem de bebeğin altın değerindeki ilk sütünün ziyan olup gitmesine neden oluyor.

canım hamile misin bilmiyorum ama hamılelıkte olabiliyormuş böyle şeyler benım başıma gelmedi ama duydum.
Ancak göğüs ucunu sıkman doğru değil.Çünkü bu hem erken doğuma yol açabiliyor hem de bebeğin altın değerindeki ilk sütünün ziyan olup gitmesine neden oluyor.

2 gun sonra 15 haftalik oluyorum evet :) ucu degil alltan hafif SIKTIMMi cikiyor su gibi bir kac yerden cikincaa nebicim gorunuyor

o cikan su rengindeki siviya kolostrum deniyor, ve bebek icin dogdugunda cok onemli, sut gelmeden once gelen bir sivi bu, ve bebek icin birsuru vitamin ve mineral iceriyor, bunun sonrasinda bebek emdikce sut gelmeye baslayacak.

Ama kesinlikle sikmaman gerekiyor bu siviyi, cunki siktikca goguste bu sivi kaybolur ve yerine sut gelmeye baslar.

Senin biraz erken gelmis ama, iyi birsey yinede, hic gelmemesinden erken gelmesi iyidir :)

benim sanirim 25. haftadan sonra falan gelmisti

sakın sıkma göğüslerini,kendi gelirse yapacak birşey yok ama senin asla sıkmaman lazım,o bebeğine lazım
benim hiç gelmedi doğumdan önce öyle bir sıvı,sadece göğüs uçlarımda kurumuş krem renkli nokta nokta şeyler oluyordu ben onları bile almıyordum
çünkü hep uyarmışlardı beni

tmmm dun bir kac kere SIKTIM evet colostrum mi nedir hollandacasi dergide simdi okudum kendiliginden cikmiyor 25 hafta haa ozaman bende baya erken ciktiii ama ciksin hamile oldugumuu hissediyim gobekle birlikte

evet cnm bebegnın ılk asısı olarak adlandırılan sutun gelmıs.sıkma ve sagma erken doguma sebep olabılırsın.sımdıden hayırlı dogumlar canım

kızlar geçen yıl göğsümden ameliyat olmuştum tek göğsümün ucunda beyaz beyaz pütürlükler var su gibi gelmiyo.sıkmadımda.doğumumada 1 ay var süt gelirmi acaba

gogusunun etrafindami bendede var sivilce gibi duruyor hic anlamam canimmm yardimci olamicamm bilen varsaaaaa yardimmm

hamileyken son 2 ay benim de geliyordu canım; ama sıkmamak lazımmış; erken doğumu tetikleyebilir demişti doktorum:20:
hatta doğum yaklaşırken o su gibi olan akıntı turuncumsuya dönmüştü; ama dediğim gibi sıkma, gelmesi normal bildiğim kadarıyla.

gogusunun etrafindami bendede var sivilce gibi duruyor hic anlamam canimmm yardimci olamicamm bilen varsaaaaa yardimmm

canım meme ucumda var etrafında değil.bazen sızlama oluyo.hergün siliyorum susam yağı ile kir gibi görünüyo.

Back
X