- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yaptım bi sürü ürün aldım bugün geldi hepsi çok güzeldi ama kargo parası biraz tuzlu oluyo
pınar kargo ücreti konusunda bilgi verirmisin canım
gerçekten çok hoş şeyler varmışopuyorumnanaktan
şahane şeyler var canım yaaa alıcam ama çok kararsız kaldım kalitesi iyi değilse die düşünüom sonuçta o kadar para vercem
valla bende ona takıldım canım
hem çok hoş hem de fiyatlar çok uygun
ama kargo ücreti,ürün kalitesi düşündürüyor tabi
mrb kızlar bende gojaneden alışveriş yapmayı düşünüyorum ama önce sanal kartımı açtırmam gerek çok güzel şeyler var alanlarda memnun diğer forumlarda hiç sorun yaşayan olmamış aldığımda tekrar yazarım size..:Saruboceq:
selam arkadaşlar bende uzun zamandır gojane den alışveriş yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya gelmezse diye.hangi şehirde olursak olalım sorunsuz adrese geliyomu bi bilginiz varmı tecrübeli arkadaşlar acaba bilgi verebilirmisiniz
canım şimdiden güle güle kullan inşallah sorunsuz geçer eline gelince bizide bilgilendirimisinhihoyyytvalla ben hiç olumsuz yorum görmedim canım ilk alışverişte az alırsın gümrüğe takılmasın die ki ben 4 tane aldım kargo ücreti çok die haftaya elimde olucak inşallah
canım şimdiden güle güle kullan inşallah sorunsuz geçer eline gelince bizide bilgilendirimisinhihoyyyt
canım ben baska bır yerden cok seyler getırttım.kargo evet cok ama aynı paraya denk gelıyor yada daha ucuza.mallar orjınal benzerı yok.avantajı cok.ayrıca dıkkat etmen gereken sey ayakkabı numaraları farklılık gosterebılır.ayagını olc santımıne gore belırle.sonra problem olur.benım bır botum oyle buyuk geldı.bırde gumruk yasasını oku.en son ne oldu hatırlayamadım 100 euro du galıba.gecırme.gumruge takılabılır.bıde ılac krem benzerlerı takılıyor genelde.gıdıp gumrukten almak zorunda kalırsın.bıde eger gumruge bıseyın takılırsa hemen gıt al bekletme.sonra kayboldu dıye sır oluyo esyalar.