• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gojane.com dan alışveriş yapan var mı?

magrenta

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
7.804
88
363
Arkadaşlar internetten alışveriş olayını abartıp yurtdışına açılmaya karar verdim bir sürü blog inceledim ama illa burdan birileriyle konuşmak istedim . Bir sürü ayakkabı çizme vs beğendim ama kararsızım alışveriş yapan varsa bilgi verebilir mi? kaydirigubbakcemile2

ben yaptım bi sürü ürün aldım bugün geldi hepsi çok güzeldi ama kargo parası biraz tuzlu oluyo

pınar kargo ücreti konusunda bilgi verirmisin canım
gerçekten çok hoş şeyler varmışopuyorumnanaktan

ben yaptım bi sürü ürün aldım bugün geldi hepsi çok güzeldi ama kargo parası biraz tuzlu oluyo

ayy süper sonunda birisi almış 30 dolardan başlıo kargo ücreti onada razıyım rica etsem ayakkabının resimlerini eklermisin çok merak ettimde :))
bide sence ayakkabılar nasıl kalitelimi duruyor?

pınar kargo ücreti konusunda bilgi verirmisin canım
gerçekten çok hoş şeyler varmışopuyorumnanaktan

şahane şeyler var canım yaaa alıcam ama çok kararsız kaldım kalitesi iyi değilse die düşünüom sonuçta o kadar para vercem

kargo parası çok fazla
ben daha önce mail atmıştım kargonun yüksekliği konusunda
bana amerikadan adres almamı önerdiler :))
myus veya amerikadaniste vs gibi
kargoya acımasam çok sipariş veririm de...

şahane şeyler var canım yaaa alıcam ama çok kararsız kaldım kalitesi iyi değilse die düşünüom sonuçta o kadar para vercem

valla bende ona takıldım canım
hem çok hoş hem de fiyatlar çok uygun
ama kargo ücreti,ürün kalitesi düşündürüyor tabi

valla bende ona takıldım canım
hem çok hoş hem de fiyatlar çok uygun
ama kargo ücreti,ürün kalitesi düşündürüyor tabi

Aslında bi kaç kişi toplanınca güzel bi fiyata alabiloz ayakkabları bende ilk başta öyle yapıcaktım herkes birden fazla ayakkabı almak isteyince yattı :(
şimdi ayakkabı numarasında kararsız kaldım normalde 37 giyiyorum ama nine vestden bi ayakkabı aldım 37,5 37 si yoktu azcık büyük gibi ama tam gibide çok kararsız kaldım dün akşam veriodum siparişi gene yattı offff herkes alıo yawww indirimlilerden alırız daha uygun olur

eee kimse yok mu yawww koskoca KK'nde gojaneden alışveriş yapan yok mu?
hala alamadım ben yaa :(

mrb kızlar bende gojaneden alışveriş yapmayı düşünüyorum ama önce sanal kartımı açtırmam gerek çok güzel şeyler var alanlarda memnun diğer forumlarda hiç sorun yaşayan olmamış aldığımda tekrar yazarım size..:Saruboceq:

mrb kızlar bende gojaneden alışveriş yapmayı düşünüyorum ama önce sanal kartımı açtırmam gerek çok güzel şeyler var alanlarda memnun diğer forumlarda hiç sorun yaşayan olmamış aldığımda tekrar yazarım size..:Saruboceq:

merhaba ben bugün alışverişimi yaptım ilkinde sorun çıktı tahsil edilemedi bu yüzden tekrar yaptım bakalım bu sefer sorun yok gibi :)
sanal kartla uğraşmadım kartımı internet ile alışverişe açtım parayı çkince kapatıcam ben :)

ben alışverişimi yaptım sorunsuz bir şekilde tamamladım kjargoyada verilmiş bakalım ne zaman gelicek :)))boshayallersmile

selam arkadaşlar bende uzun zamandır gojane den alışveriş yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya gelmezse diye.hangi şehirde olursak olalım sorunsuz adrese geliyomu bi bilginiz varmı tecrübeli arkadaşlar acaba bilgi verebilirmisiniz

selam arkadaşlar bende uzun zamandır gojane den alışveriş yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya gelmezse diye.hangi şehirde olursak olalım sorunsuz adrese geliyomu bi bilginiz varmı tecrübeli arkadaşlar acaba bilgi verebilirmisiniz

valla ben hiç olumsuz yorum görmedim canım ilk alışverişte az alırsın gümrüğe takılmasın die ki ben 4 tane aldım kargo ücreti çok die haftaya elimde olucak inşallah

valla ben hiç olumsuz yorum görmedim canım ilk alışverişte az alırsın gümrüğe takılmasın die ki ben 4 tane aldım kargo ücreti çok die haftaya elimde olucak inşallah
canım şimdiden güle güle kullan inşallah sorunsuz geçer eline gelince bizide bilgilendirimisinhihoyyyt

canım şimdiden güle güle kullan inşallah sorunsuz geçer eline gelince bizide bilgilendirimisinhihoyyyt

tabi bilgilendiririm canım kargodan takip ediyorum pzt salı elimde olur gümrüğe takılmazsa :)
27sinde türkiyeye gönderildi bugün istanbulda sanırım pzt izmirde olur :)) hemen fotoğraflarını çekip koyucam :) bayanssulusmileboshayallersmile
bakalım resimdekilere benziyolarmı :)

aldığım ayakkabı ve botlarda bunlar hemen giymek istedğim için bota kaptırdım kendimi birazda indirim olması beni böyle bi alışverişe yönlendirdi bu alışveriş kaç kez değişti kısmet bunlaraymış inşallah gümrüğe düşmezde uğraşmam gidip almakla :) hemen işyerinde fotoğraflıcam inşallah bir aksilik çıkmaz

canım ben baska bır yerden cok seyler getırttım.kargo evet cok ama aynı paraya denk gelıyor yada daha ucuza.mallar orjınal benzerı yok.avantajı cok.ayrıca dıkkat etmen gereken sey ayakkabı numaraları farklılık gosterebılır.ayagını olc santımıne gore belırle.sonra problem olur.benım bır botum oyle buyuk geldı.bırde gumruk yasasını oku.en son ne oldu hatırlayamadım 100 euro du galıba.gecırme.gumruge takılabılır.bıde ılac krem benzerlerı takılıyor genelde.gıdıp gumrukten almak zorunda kalırsın.bıde eger gumruge bıseyın takılırsa hemen gıt al bekletme.sonra kayboldu dıye sır oluyo esyalar.

ya kızlar gümrüğe takılınca yani gümrük sadece istanbuldamı her şehirde varmı ben bunu anlayamdım bitürlü

canım ben baska bır yerden cok seyler getırttım.kargo evet cok ama aynı paraya denk gelıyor yada daha ucuza.mallar orjınal benzerı yok.avantajı cok.ayrıca dıkkat etmen gereken sey ayakkabı numaraları farklılık gosterebılır.ayagını olc santımıne gore belırle.sonra problem olur.benım bır botum oyle buyuk geldı.bırde gumruk yasasını oku.en son ne oldu hatırlayamadım 100 euro du galıba.gecırme.gumruge takılabılır.bıde ılac krem benzerlerı takılıyor genelde.gıdıp gumrukten almak zorunda kalırsın.bıde eger gumruge bıseyın takılırsa hemen gıt al bekletme.sonra kayboldu dıye sır oluyo esyalar.

sınır 100 euro diye biliyorum o kadar tutmamasına ve fazla çeşit olmamasına dikkat ettim bir ihtimal takılabilir diye düşünüyorum bakalım görücez :)))
strawberryden alışveriş yaptım krem aldım 3 günde geldi sorun olmadı :)
ayak numarası hakkında da araştırma yaptım nine west le aynı oluyormuş bende 37 giyiyorum sorun olmucak inşallah baya bir araştırma yaptıktan sonra karar verdim bir an evvel gelsin istiyorum bende :)))

Back
X