• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gojane.com dan alışveriş yapan var mı?

aynen öle valla işten çıkarken kardeşimi aradım pcyi aç dediğim siteyi gir ben gelince bakıcaz diyorummm kaydirigubbakcemile3
kızlar biiş sorcam şimdi ayakkabılar usd olarak yazıyor ya kredi kartından usd mi çekilio tl mi ayrıca usdyi hangi günün kurunda tlye çeviriyorlar acaba fikri olan varmı?

valla canım hiç bi fikrim yok eşim halletti onu soramıyorumda kendisine oda tabi bakamıyo netten falan kendisi asker de :((( geçen hafta sonu izne çıktığında almıştı ayakkabılarımı.senağlama

magrenta canım pazar günü sipariş etmiştim hala mail gelmedi kargoya verilince mi 2.mail gelecek sana kaç gün sonra gelmişti.ya ben 10 gün daha nasıl bekleyeceksem
eh bu soruyu cevaplama gerk kalmadı :)))))
güzelim sende heralde gider gelir bakarsın bi müddet.ben ilk başlarda başından kalkamıyodum ezberlemiştim insanın gözü dönüyokaydirigubbakcemile3
aynı ben nereyse 1 ay baktım sürekli kaçırdığım muhteşem ayakkabılar oldu çok üzüldüm :(
aynen öle valla işten çıkarken kardeşimi aradım pcyi aç dediğim siteyi gir ben gelince bakıcaz diyorummm kaydirigubbakcemile3
kızlar biiş sorcam şimdi ayakkabılar usd olarak yazıyor ya kredi kartından usd mi çekilio tl mi ayrıca usdyi hangi günün kurunda tlye çeviriyorlar acaba fikri olan varmı?
hahaha yakındır bişiler alman ozaman
canım tl olarak çekilio ogünün kurundan çeviriolar
kızlaar oleeey gelmiş gibi mutlu oldum mail gelmiş siparişim kargolanmış inşallah 1 hafta 10 gün sonra elimde olur.:teytey:
kargolandımı süperrrrr 1 hafta sonra elide benim istanbula geldikten sonra 3 veya 4.gün elimdeydi :)
kocam benim beni taa oralardan düşünüyo
maşallah maşallah böyle devam etsin canım :)

kızlar bugün kahverengi çizmemi giydim biraz toğu fazla ama alıştım en kısa zamanda güzel bir etek alıcam etekle denicem süper bi çizme yahuu giyip çıkarmak zor sadece :(laelaelaelaelae:1shok:

valla canım hiç bi fikrim yok eşim halletti onu soramıyorumda kendisine oda tabi bakamıyo netten falan kendisi asker de :((( geçen hafta sonu izne çıktığında almıştı ayakkabılarımı.senağlama
cnm Allah kavuştursun Hayırlı tezkereler....

aynı ben nereyse 1 ay baktım sürekli kaçırdığım muhteşem ayakkabılar oldu çok üzüldüm :(

anladım cnm teşekkürlerr

cnm Allah kavuştursun Hayırlı tezkereler....

anladım cnm teşekkürlerr

bişey değil canım ne demek bide benim yılbaşı kampanyasında 3e böldüler ay pek sevindim 180 direkt ödücektim 60 tl 3 ay takstile almış gibi oldum valla

kızlar güle güle kullanın ...
kargo ücreti ne kadar tutuyor ?
bilgi verirseniz sevinirim :)

kızlar gittigidiyorda bi dükkan tüm bu ayakkabıları getirtiyor ve başınız gümrükle falan belaya girmiyo
eşim için 60 dolarlık bi spor ayakkabı getirtmiştik gümrüğe takılmışrı, başımıza gelmeyen kalmadı topkapıda bi gümrüğe gittik bize kaçakçı muamelesi yaptılar bide 2 kere falan gitmek zorunda kaldık sinir olmuştum tövbe ettim artık herseyi getiren birileri var gittigidiyorda 3 kuruş fazla veriyorum ama kafam rahat.

eşine nasıl aldın o sitede sadece bayan giyim satılıyo diye biliyorum inşallah böyle bi sorunla karşılaşmam şimdiye kadar hiç duymadım

ayrıca bu sitede okadar pahalı şeylerde yok ben en fazla 30 dolar gördüm zaten 60 dolar vereceğime ben burdan alırdım

ya canım 50 dolara kadar gümrük 30 dolar, 100 dolara kadar 35. öyle gidiyo işte ben 3 ayakkabı aldım 48 dolar tuttu 30 dolarda gümrük kargo herneyse 78 dolara 3 ayakkabı bence avantajlı ayrıca modelleride çok güzel

teşekkür ederim magrentacm darısı sana inşallah.ya bide uğraşıyorum yazıyorum bişeyler 100 mesaj olsunda cicilerimi sana gösteriyim diye aklinialirimsmile

canım tutara göre değişiyor beğendiğini at sepete ülkeyi seç tutarı görürsün zaten arkadaşlar açıklamışlar sağolsun ben 35 dolar ödedim 4 ayakkabı aldım toplam 180 baya bi karlı çıktım anlıcağın
kızlar gittigidiyorda bi dükkan tüm bu ayakkabıları getirtiyor ve başınız gümrükle falan belaya girmiyo
eşim için 60 dolarlık bi spor ayakkabı getirtmiştik gümrüğe takılmışrı, başımıza gelmeyen kalmadı topkapıda bi gümrüğe gittik bize kaçakçı muamelesi yaptılar bide 2 kere falan gitmek zorunda kaldık sinir olmuştum tövbe ettim artık herseyi getiren birileri var gittigidiyorda 3 kuruş fazla veriyorum ama kafam rahat.
bende bi tane pump aldım 55 tl mi ne verdim çinden geldi çin malı derisi nasıl beter kokuyor nasıl kötü ayakkabıları bi kaç. ay giyemedim balkonda tuttum koku gitsin dfie ki hala gitmedi ama bu ayakkabılar öçyle değil hepsi gayet güzel kaliteli duruyor ve koku yok :) bence dikkatli alışbveriş yapılırsa gümrüğe düşmez önemli olan çok tutmaması ve çok parça olmaması ki ben 4 parça aldım koca bi kutu geldi düşün 2 çizme var
ya canım 50 dolara kadar gümrük 30 dolar, 100 dolara kadar 35. öyle gidiyo işte ben 3 ayakkabı aldım 48 dolar tuttu 30 dolarda gümrük kargo herneyse 78 dolara 3 ayakkabı bence avantajlı ayrıca modelleride çok güzel
saol canım ne güzel açıklamışın :)
teşekkür ederim magrentacm darısı sana inşallah.ya bide uğraşıyorum yazıyorum bişeyler 100 mesaj olsunda cicilerimi sana gösteriyim diye aklinialirimsmile

inşallah canım :)))))

100.mesajını bekliorum ki senin cicileri gelmeden önce bi göreyim kızzzz :))) bide gelince resinlersin ohhh git her yere yaz bende ilk üye olduğumda baya bi mesaj yazmıştım herye hehehehbilmiyorumkismile:hulya:bayanssulusmile

magrentacm bişey daha sorcam sana kargomuzun türkiyeye giriş yaptığını nerden öğrencez acaba hangi numarayla?

magrentacm bişey daha sorcam sana kargomuzun türkiyeye giriş yaptığını nerden öğrencez acaba hangi numarayla?

canım siparişin gönderildiğine dair mesaj geliyor alışverişten bi kaç gün sonra orda en aşağıda bi numara olucak bi bakayım kendi mailime nerde yer alıo onu ptt sitesine yurtdışı gönderi olan yere yapıştrıcan zaten sırasıyla gönderi alındı gönderi kargolandı sonrada istanbulda die 3-4 bölüm oluo sonrası yok hooopp elinde :)
senin 100 mesaj dolmadımı yahuuuuuuuboshayallersmile

canım your order has shıpped die bir mail geliyor
orda en alt kısımda şöle bir bölüm var
Tracking Number: EM25758563963L

o numara işte canım umarım yardımcı olmuşumdur :)

canım teş ederim ben yapmıştım o dediğini ama acaba yanlış yeremi yapıştırdım acaba olmadı şimdi yine deneyim bakalım

ya canım ben yanlış yeremi giriyorum ya bulamıyorum heralde e-ptt ye giriyorum orda uluslararsı gönderi takibi var oraya yapıştıryorm ama orası gönderilen postalarla ilgili galiba

ya Allahım körüm heralde olmuyo olmuyo diyodum meğer sayfanın alt tarafındaymış benim laptop um küçük sayfanın tamamı sığmıyo bende aşağı indirip bakmıyorum ya.neyse baktım daha istanbula giriş yapmamış

selam canım ben sayfaya giriş yapana kadar bulmuşun :)))))
hadi hayırlısı olsun gönderi alınmış değilmi

Back
X