• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GOJİ meyvesi aldım aktardan,kullanan veya etkisini gören var mı?

MerveEmorfe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
49
45
3
30
Az önce nişanlımı yolladım aktara kilosu da 75 liraymış. 200 gram aldı. Çok etkisi varmıs tv de de izledim günde iki yemek kaşığı yeterliymiş. Ben yedim 10 dk önce hemen karnıma bişeyler oldu tuvaletim geldi :D Bu arada fazlası alerji yaparmış, berrygiller olarak bilinirmiş bunlar,kaşıntı falan olabilirmiş fazla yeyince,oda polen alerjisi falan olan insanlarda görülür. Bende çok alerjik bir insanım ama bakalım deneyimlerimi size söylicem. Sadece öğlen kalkıyorum diyette ki dezavantajım o, birde gözlerim rahatsız kornea ülseri oldum teki kapalı,düzenli uyku almam gerekiyor ama bilmiyorum iyice kafam allak bullakkk hanımmmlaaaaar

Ben suan kullanıyorum 1 hafta önce aldm iştah kesyr ama baş dönmeleri halsizligm falan var oda kansızlıktan olsa gerek iştahimi azalttı saylr bn 6 tane yiorm yemeklerden once

Hiç denemedim, fakat şu an diyetteyim. Geçici süreli detoks tarzı bir diyet yapıyorum. Pirinç lapası diyeti diyorlar. Aslında 2 gün yapılıyor ama ben uzatabileceğim kadar uzatayım diyorum, hafta sonuna kadar. 53 kiloyum şu an, ama bir iki haftaya 50 falan olsam yeterli.
Okul tatile girdiğinden beri az yiyerek 1-2 kilo verdim sanırım. En azından yeni döneme incecik olarak girmek istiyorum 1 aydan bahar sezonu gelir, ben ciciler almak isterim falan... :KK70:

Bi deneyim dedim gerçekten zayıflamaya ihtiyacım var 70 küsür kiloyum :KK43:
Yani dene bi zararı yok ama fazla bişey bekleme benmde bi 10 kilo vermem lazm ama kansızlık önümde büyük engel 1 67 boyunda falanm sanırım 60 kiloyum 48 kiloyken değerini bilemedim birden acayip kilo aldım armut şeklinde fiziğé sahibim ve kolay kolay zayiflayamiyorum malesef

Benim evimde surekli bulunur ozellikle aksamlari cayin yaninda biskuvi cikolata gibi Zararli seylerden kacmak acisindan cok basarili. Hafta Sonu toptancilarin oldugu kuruyemiscileri geZdim kilosu 50 liraydi. Goji berry yiyerek zayiflayamazsiniz duzenli bi egzersiz ve beslenme programini bir arada uygulamalisiniz.

12-15 arası fazla kilom var şimdilik daha sonrası da var tabi benim için. Diyet yapıyorum spora da yazıldım. Umarım başarılı sonucclar alırım gerçekten cok ihtiyacım var ama lanet olsun hava -15 ile -25 derece arasında değişiyor en fazla. Dışarı cıkmak mesele yani.. Ortanyel show yapıcam evde

Back
X