Gök Gürültüsü Fobisi

Mila86

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
1.542
2.686
333
Merhaba arkadaşlar, çocukluktan kalma bir gök gürültüsü fobim var. Ne yaptımsa bir türlü yenemedim bu korkuyu psikoloğa gittim ilaç kullandım ama psikolog ilaçların pek bir faydası olmaz korkuyu yenmek senin elinde olan birşey dedi. 28 yaşındayım hala gök gürlediği zaman annemle yatıyorum annem bu hafta sivasa gidiyor en az 1 ay yok o yokken gök gürlerse ben ne yaparım diye içim içimi yiyor. Benimle aynı korkuyu yaşayıp yenen var mı?

bende korkarım... dün ne kadar çok gök gürledi.. evde tektim bide... sonra kendi kendime kızdım. "kocaman oldun, evli barklı kadınsın" diye. yavaştan korkum geçti. sende kendine kız... mesela ben 30 yaşındaydım annem benim yaşımdayken ben ilk okula gidiyordum...

yok geçiremiyorsan kulaklıkları tak müzik dinle.

bende küçükken korkardım,hala korkarım ama evdeysem bi nebze olsun korkum azalıyo ama geceyse yalnız duramam.

Bazen ben de kızıyorum kendime ama korkuma pek bir etkisi olmuyor Evde bütün elektronik cihazların fişini çekiyorum. Telefonlara kadar kapatıyorum

seni çok iyi anlıyorum. dün gece burda fena gök gürledi kafayı yedim korkudan. ama sonra yorganı çektim kafaya kulaklığı taktım uyudum :)

seni çok iyi anlıyorum. dün gece burda fena gök gürledi kafayı yedim korkudan. ama sonra yorganı çektim kafaya kulaklığı taktım uyudum :)
Beni anlayanların olması güzel bazı yakınlarım bunların içine babam da dahil bu korkumu çocukça buluyor ve devamlı eleştiriyor.

Beni anlayanların olması güzel bazı yakınlarım bunların içine babam da dahil bu korkumu çocukça buluyor ve devamlı eleştiriyor.

biliyorum çok dalga geçiyorlar dimi. korkmayanlar yapıyor genelde öyle hatta daha da korkutuyorlar malesef

Küçükken bende çok korkardım maddi durumumuz iyi değildi oturduğumuz evin camları o kadar kötüydü ki gök gürledikçe şangır şangır titrerdi o camlar kulaklarımı tıkar annemin yanına kaçar dua ederdim sonra birgün fen hocamız gökgürültüsünü bilimsel olarak anlatınca aslında o kadar da korkulacak birşey. Olmadığını düşündüm sende öyle yap bulutlar birbirine değiyor de geç birde dua oku korkunun üstüne git 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bu fobi bende de vardı. Üniversiteye gidince mecburiyetten geçti Bende senin gibi babamların yanına giderdim koşa koşa yalnız bi ortamda olayım hemen birilerinin oldugu yere koştururdum . İlk başta ayaklarını durdurcaksın çünkü kokunca direk ayaklar hareketleniyor ve 1 saniye içinde anne babamızın yannda buluyoruz kendimizi .Ve gökgürleyince yatagında yatmaya devam et ve içinden korkmadıgı kendine söyle.

Bu söylediklerini deneyeceğim. İnşallah ben de senin gibi atlatırım

Yalnız değilsin ben de 27 yaşındayım hala korkarım gök gürültüsünden.

Son düzenleme:
Bazen ben de kızıyorum kendime ama korkuma pek bir etkisi olmuyor Evde bütün elektronik cihazların fişini çekiyorum. Telefonlara kadar kapatıyorum

bende genelde öle yaparım. ama mp3'ün varsa ona birşey olmaz diye düşünüyorum...

amaniinnnn gök gürlemeye başladı burda,etraf karardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…