GokceRanamiz hamileeeeeeeeeeee, tup bebekten sonra dogal yoldannnnnnnnnnnnn:)))))))))

gundogmadan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
3.625
15
116
Diğer
topikce cok mutluyuz birtanecik arkadasimiz gokcemiz besbucuk haftalik hamile :nazar:
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin guzel arkadasim, cok mutluyuz cok, hadi hanimlar halaya :teytey: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey:
:nazar:

cnm arkadasım allah tamamını erdırsın ınsallah:Saruboceq:
tuttum günüm halaydan masallah:nazar::nazar:
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:a.s.a.s.

bende geldim kız gün bede sandım sende hamilesin kendine konu açtın ama olsun gökçenin haberi banada çok iyi geldiiii alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

gökçe bu sefer bebeni alacan kucuna valla bak çok sevindim inşallah bi sorun çıkmayacak ama azcık otur evinde gezmelere gitme hamileliğin keyfini çıkar guclubacismileguclubacismileguclubacismile

günüm benden hızlı davranmışsınopuyorumnanaktan .kankim hamiş çok mutluyuz şükürler olsun okadar tedaviden sonra ve kendinin tabiriyle okadar olumsuzluktan sonra rabbim mucizesini gönderdi şkürler olsun.
gökcemm diyodum sana miniş süpriz yapıcak dediğim oldu ve bizi acayip mutlu etti.arkadaşım ben yaşadıklarını anlatmıyorum onu sana bırakıyorum sadece dua ediyorum senin için herşey güzel olucak ve sen minişini kucağına alıcaksın.
kankiii hadi gelde anlat hikayeni.kkdaki tüm arkadaşlara umut olsun..darısı hepimizin başına arkadaşlar...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

topikce cok mutluyuz birtanecik arkadasimiz gokcemiz besbucuk haftalik hamile :nazar:
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin guzel arkadasim, cok mutluyuz cok, hadi hanimlar halaya :teytey: :sm_cool: :teytey:
:nazar:
canım benimm çok duygulandım inankii yaa çok teşekkür ederim temiz kalpli arkadaşım saol rabbim inş senide ve isteye herkeside tez zamanda bu duyguyu yaşatır inşşşşşş
ne guselllllllllllllllllllllllllllllll.allh kucaına almayı nasp etsın
amin canım sagol allah razı olsun teşekkür ederim...
cnm arkadasım allah tamamını erdırsın ınsallah:Saruboceq:
tuttum günüm halaydan masallah:nazar::nazar:
:dance::dance::dance::dance::dance:
::a.s.a.s.
amin canım benim çokk sagol inş tamamına ererim sizde ardımda gelirsiniz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bende geldim kız gün bede sandım sende hamilesin kendine konu açtın ama olsun gökçenin haberi banada çok iyi geldiiii alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
saol bitanem diger toiktede tebrik ettiniz allah razı olsun :)
günüm benden hızlı davranmışsınopuyorumnanaktan .kankim hamiş çok mutluyuz şükürler olsun okadar tedaviden sonra ve kendinin tabiriyle okadar olumsuzluktan sonra rabbim mucizesini gönderdi şkürler olsun.
gökcemm diyodum sana miniş süpriz yapıcak dediğim oldu ve bizi acayip mutlu etti.arkadaşım ben yaşadıklarını anlatmıyorum onu sana bırakıyorum sadece dua ediyorum senin için herşey güzel olucak ve sen minişini kucağına alıcaksın.
kankiii hadi gelde anlat hikayeni.kkdaki tüm arkadaşlara umut olsun..darısı hepimizin başına arkadaşlar...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy kankim bitanem benim rabbim senide kk da ki tüm arkadaşlarımı da tez zamanda
bebeginizi nasip etsin canım evet hikayemi anlatıyım bende inş rabbim ben tamamına eridirir kucagıma almayı nasip eyler sizleride tez zamanda hamiş olmayı nasip eder:Saruboceq::CüvCüv:

gökçemmm burdanda iletelim tebriklerimizi Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet gelelim hikayemeeeee
bu yıl eylül ayında 3 yıllık evli olucam allah nasip ederse inşş ilk seneden itibaren tedaviye başladım önce klomenle yumurta takibi 3 ay daha sonra iki aşılama negatif ....sonrasında laparaskopi... ve 1 tüp bebek negatif ... sonucu aldıktan sonra genetik testler yaptırdım ve heterozigot (kan pıhtılaşması) ve bazı genlerimde sorun vardı hücreler bozuktu dr um iki ay ara vereli m asprin follibol ve neroxb kullan gel dedi tam bitirip gidecegim ay tüp bebekten sonra 3 üncü ayda hamile kaldıgımı ögrendim ki bu ay hiçbir belirtim yoktu sadece sol kasıgımda arada agrı oldu ne gögüs agrısı ne bel ne baş nede ıslaklık başka bişey yoktuadetim 6 gün geçti ve ben hiç dikkat etmedim spor yaptım evimi temizledim koştum zıpladım halıları silkeledim ama rabbim çok şükür nasip ettti dün dr a gittik ve kan da bhcg 9304 çıktı dr a göründük ve kese göründü çok şükürrr 15 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi inş rabbim tamamına erdirir darısıda isteyen herkesin başına olsun inşşşşşşşşşşşşşşş aminnnnnnnnn...

tebrik ederim allah sağsalim kucagınıza almayı nasip etsin
sagol canım allah razı olsun inş rabbim tamamına erdirir amin..
gökçemmm burdanda iletelim tebriklerimizi Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

datlummm benim çok yorma beee kendinikaydirigubbakcemile3 bak bu kadar oynama bebik yorulcek haaakaydirigubbakcemile3 canım benim tekrar sagol topiktende tebrik ettiniz allah razı olsun :sm_cool::teytey:

amannnnn tanrımmmmmm hala inanamıyorum canım benim çoooook sevindim ya dün gece seni bekledim dayanamayıp uyudummmm ama harika bir haber bu çok çok çok tebrikler allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşalllaaaahhhhh :teytey::teytey::teytey::teytey:

gökçem hayırlı uğurlu olsun... canım .. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. allah isteyen herkesin başına versin.. dualarınızı esirgemeyin.. öptüm...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

gökçemmmm nazar boncuğunu unutmuşum kocaman maaşalllahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar:
:nazar:kalp atışlarınıda duyduğunu burdan anlatırsın inşallahhhhhh

amannnnn tanrımmmmmm hala inanamıyorum canım benim çoooook sevindim ya dün gece seni bekledim dayanamayıp uyudummmm ama harika bir haber bu çok çok çok tebrikler allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşalllaaaahhhhh :teytey::teytey::teytey::teytey:
canım benim sagol bitanem darısı sana ve isteyen herkesin başına olsun inşşşş gece geldim bende topige ama sen gitmişti canım çokk sagol inşş tamamına ererim bende amin..
gökçem hayırlı uğurlu olsun... canım .. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. allah isteyen herkesin başına versin.. dualarınızı esirgemeyin.. öptüm...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

sagol bitanem teşekkür ederim darısı sana ve isteyen herkese olsun işşş tez zamanda gelsin bebegin canım amin... sende dua et bana canım

gökçemmmm nazar boncuğunu unutmuşum kocaman maaşalllahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar:
:nazar:kalp atışlarınıda duyduğunu burdan anlatırsın inşallahhhhhh

oyy canım benimm sagol bitanem rabbim nazarlardan korusun inş sagol inş sende tezz zamada hamiş olurusun inşşşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile:nazar:

gökçem birde seni burdan kutlayayım..benim bu üzüntümün üstüne iyi geldin..inşallah rabbim kucağına alacağın günleride nasip eder...benim minik meleğimi aldılar benden...2 aylık...hala göz yaşlarım durmadı...inşallah rabbim çok bekletmeden birdaha hamile kalmayı nasip eder...bu sefer kucağıma alıp koklamayı nasip eder...inşallahhhhhhhhhhhhh

gökçem birde seni burdan kutlayayım..benim bu üzüntümün üstüne iyi geldin..inşallah rabbim kucağına alacağın günleride nasip eder...benim minik meleğimi aldılar benden...2 aylık...hala göz yaşlarım durmadı...inşallah rabbim çok bekletmeden birdaha hamile kalmayı nasip eder...bu sefer kucağıma alıp koklamayı nasip eder...inşallahhhhhhhhhhhhh

:((((((((((((cok uzldum hayırlısı olsun be tatalım ınş olur tekrardan uzulme tamam:((((((

Back
X