Çok saçma olmuş okuduğuma değmediCADIARZU
Merakla sizin yazacağınız saçma olmayan mesajları bekliyorum.Keşke ilk mesajınızı saçma bulmadığınız bir yazıya yorum yaparak kullansaydınız.Bir cevap verecekseniz lütfen özel mesajı tercih ediniz. a.s
Yorumları kaldıramıyorsanız herkese açık bir sitede neden bulunuyorsunuz ki?
Madem yorum kabul etmeyeceksiniz alın bir site domaini (25 YTL ye site kurabilirsiniz) orada sadece size açık birşey olsun siz yazın kimsede yorum yapmasın!
Bal gibi saçma olmuş işte illa övülmekmi gerekir?
Sizden kimse illa öveceksiniz diye birşey söylemedi
kaldiki onun paylaşmak istediği bir yazıymış sadece
Bende ona yorum yaptım oda olgunlukla karşıladı... Ama nedense mesleği kısmında avukat yazmayan fakat sitede gönüllü avukatlık yapan hafiftende yağcı insanlar varmış
Bende ona yorum yaptım oda olgunlukla karşıladı... Ama nedense mesleği kısmında avukat yazmayan fakat sitede gönüllü avukatlık yapan hafiftende yağcı insanlar varmış
Sitemizde hakaret yasaktır.
Hakaret etmedimki sadece gerçekleri konuşuyorum birisi çıkmı bir yazı yazmış bende ona yorum yaptım yazıyı yazan kişi bana teşekkür etmiş bunun dışında 3 ve 4. şahıslar nedense karşı savunmaya geçmiş bunun sebebi ne olabilir?
Türkçede buna yağ çekmek yani YAĞCILIK denir :teytey:
Hakaret etmedimki sadece gerçekleri konuşuyorum birisi çıkmı bir yazı yazmış bende ona yorum yaptım yazıyı yazan kişi bana teşekkür etmiş bunun dışında 3 ve 4. şahıslar nedense karşı savunmaya geçmiş bunun sebebi ne olabilir?
Türkçede buna yağ çekmek yani YAĞCILIK denir :teytey:
Bendende bir atasözü
KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR
Bendende bir atasözü
KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?