**SU** çocukta yaparım kariyerde Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 643 9 96 49 Diğer 18 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi **SU** #21 Aycam .!.: Mozaşist olduğum için bilmem sen mozaşistin anlamını bilme mümkünse ozaman dahada saçma yazılar yazabiliirsin AMAN!:roflol: Genişletmek için tıkla... Yukarıda sana yazdığım cevapları okudum da Aycam kızdım kendime.Neden mi? Seviyene indiğim içina.s:uhm:SUSMAK EN BÜYÜK ERDEMDİR.
Aycam .!.: Mozaşist olduğum için bilmem sen mozaşistin anlamını bilme mümkünse ozaman dahada saçma yazılar yazabiliirsin AMAN!:roflol: Genişletmek için tıkla... Yukarıda sana yazdığım cevapları okudum da Aycam kızdım kendime.Neden mi? Seviyene indiğim içina.s:uhm:SUSMAK EN BÜYÜK ERDEMDİR.
BenOzgurce Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2007 2.870 11 116 51 İstanbul 18 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi **SU** #22 Aycam .!.: Bendende bir atasözü KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR Genişletmek için tıkla... Aycam .!.: Mozaşist olduğum için bilmem sen mozaşistin anlamını bilme mümkünse ozaman dahada saçma yazılar yazabiliirsin AMAN!:roflol: Genişletmek için tıkla... Ne mutlu size .Başka bir şey söylemek gelmedi içimden.
Aycam .!.: Bendende bir atasözü KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR Genişletmek için tıkla... Aycam .!.: Mozaşist olduğum için bilmem sen mozaşistin anlamını bilme mümkünse ozaman dahada saçma yazılar yazabiliirsin AMAN!:roflol: Genişletmek için tıkla... Ne mutlu size .Başka bir şey söylemek gelmedi içimden.
A Aycam Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2007 9 0 86 40 Düzce 18 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi **SU** #23 kumpir .!.: Yukarıda sana yazdığım cevapları okudum da Aycam kızdım kendime.Neden mi? Seviyene indiğim içina.s:uhm:SUSMAK EN BÜYÜK ERDEMDİR. Genişletmek için tıkla... Ya mümkünse seviyende kal kumpir bırak bari bizim seviyemiz SAÇMA olmasın sırnaşık şey Sen benim yazdığıma değilde açtığın konuda 3 elma yazıya bakarsan aramızdaki seviye farkını anlarsın :roflol:
kumpir .!.: Yukarıda sana yazdığım cevapları okudum da Aycam kızdım kendime.Neden mi? Seviyene indiğim içina.s:uhm:SUSMAK EN BÜYÜK ERDEMDİR. Genişletmek için tıkla... Ya mümkünse seviyende kal kumpir bırak bari bizim seviyemiz SAÇMA olmasın sırnaşık şey Sen benim yazdığıma değilde açtığın konuda 3 elma yazıya bakarsan aramızdaki seviye farkını anlarsın :roflol:
@TUANA@ Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2007 292 3 96 45 Edirne 18 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi **SU** #24 Aycam .!.: Ya mümkünse seviyende kal kumpir bırak bari bizim seviyemiz SAÇMA olmasın sırnaşık şey Sen benim yazdığıma değilde açtığın konuda 3 elma yazıya bakarsan aramızdaki seviye farkını anlarsın :roflol: Genişletmek için tıkla... Bence şuana kadar seviyenizi çok güzel gösterdiniz. İLK MESAJINIZ SEVİYENİZİN NASIL OLDUĞUNU AÇIKÇA ORTAYA KOYUYOR.:teytey::teytey::teytey:
Aycam .!.: Ya mümkünse seviyende kal kumpir bırak bari bizim seviyemiz SAÇMA olmasın sırnaşık şey Sen benim yazdığıma değilde açtığın konuda 3 elma yazıya bakarsan aramızdaki seviye farkını anlarsın :roflol: Genişletmek için tıkla... Bence şuana kadar seviyenizi çok güzel gösterdiniz. İLK MESAJINIZ SEVİYENİZİN NASIL OLDUĞUNU AÇIKÇA ORTAYA KOYUYOR.:teytey::teytey::teytey:
BenOzgurce Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2007 2.870 11 116 51 İstanbul 18 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi **SU** #25 Aycam .!.: Ya mümkünse seviyende kal kumpir bırak bari bizim seviyemiz SAÇMA olmasın sırnaşık şey Sen benim yazdığıma değilde açtığın konuda 3 elma yazıya bakarsan aramızdaki seviye farkını anlarsın :roflol: Genişletmek için tıkla... Yazık. Bİzde sizi ciddiye aldık cevap verdik bizede yazık. Size verilecek en iyi cevap susmak olacak.Arkadaşlara tavsiye ederim nasılsa sıkılıp, başkalarının konularıyla dalga geçmek üzere dolaşmaya çıkacaktır kk da.
Aycam .!.: Ya mümkünse seviyende kal kumpir bırak bari bizim seviyemiz SAÇMA olmasın sırnaşık şey Sen benim yazdığıma değilde açtığın konuda 3 elma yazıya bakarsan aramızdaki seviye farkını anlarsın :roflol: Genişletmek için tıkla... Yazık. Bİzde sizi ciddiye aldık cevap verdik bizede yazık. Size verilecek en iyi cevap susmak olacak.Arkadaşlara tavsiye ederim nasılsa sıkılıp, başkalarının konularıyla dalga geçmek üzere dolaşmaya çıkacaktır kk da.
A Aycam Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2007 9 0 86 40 Düzce 18 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi **SU** #26 Bencede kumpir sustuğu için hepnizin susması gerekir :dance: yağcılık böyle birşey olsa egerek :roflol: Kız susana kadar hepiniz konuştu kız sustu sizde susma kararı aldınız sonra ben size yağcı deyincede kızıyorsunuz:roflol:
Bencede kumpir sustuğu için hepnizin susması gerekir :dance: yağcılık böyle birşey olsa egerek :roflol: Kız susana kadar hepiniz konuştu kız sustu sizde susma kararı aldınız sonra ben size yağcı deyincede kızıyorsunuz:roflol: