Golden retriever-Ücretsiz

M e g

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
72.780
118.850
698
Sahipsiz olarak parkta bulunmuş bu güzel köpek..
Hayvansever bir vatandaş sahibini arayıp sormuş,ama yok:KK50:

Evinde başka bir köpeği olduğu için,uzun süre misafir edemeyeceğini söylüyor..
Bu güzellik ücretsiz olarak-çok iyi bakılması karşılığında sahiplendirilecek..
Erkek/2 yaşında
-İzmir-

İletişim için özelden yazınız lütfen..

Son düzenleyen: Moderatör:
cok seker birşey bu ilk gördüm bayıldım hemen eşime söyliyim alalım dedim ama izmirdeymiş:((( uzak yani ama inş iyi bir aile bulur kendine kısa zamanda:38:

Sahipsiz olarak parkta bulunmuş bu güzel köpek..
Hayvansever bir vatandaş sahibini arayıp sormuş,ama yok:KK50:

Evinde başka bir köpeği olduğu için,uzun süre misafir edemeyeceğini söylüyor..
Bu güzellik ücretsiz olarak-çok iyi bakılması karşılığında sahiplendirilecek..
Erkek/2 yaşında
-İzmir-

İletişim için özelden yazınız lütfen..

Merhaba sayın; Meg. Ben istanbulda ailem ile yaşıyorum. Okullar tatil olduğunda ise İzmirdeki teyzemlerin yanında kalıyorum. 1Hafta sonra İzmire teyzemlerin yanına gelicem. Geldiğim zaman,tekrar İstanbula giderken elimde yavru bir köpecik ile dönmek istiyorum. Ailemin izni var. Daha öncede bir kedi yavrusu bakmıştım. Lise 2 öğrencisiyim. Bende bir hayvanseverim. Hayvanlarla vakit geçirmek bana terapi gibi geliyor. Başlıklarınızı özenle izliyorum. Hayvansever olmanız çok iyi :) Bende bir Golden Retriever yavrusu istiyorum. Ama para verip alamam. (Sonsuza dek köpeğimi bırakmayacağıma yemin edebilirim.)Eğer çevrenizde tanıdıklarınızda filan vericek olan sağlıklı bir yavru olursa bana özelden bildirebilirmisiniz acaba?? (Ben bildiremiyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu bulan kişi,kendi arkadaşına vermiş köpüşü..
Yuvalandı yani :46:
İnşallah daimi yuvasında çok mutlu olur :nazar::16:

Merhaba sayın; Meg. Ben istanbulda ailem ile yaşıyorum. Okullar tatil olduğunda ise İzmirdeki teyzemlerin yanında kalıyorum. 1Hafta sonra İzmire teyzemlerin yanına gelicem. Geldiğim zaman,tekrar İstanbula giderken elimde yavru bir köpecik ile dönmek istiyorum. Ailemin izni var. Daha öncede bir kedi yavrusu bakmıştım. Lise 2 öğrencisiyim. Bende bir hayvanseverim. Hayvanlarla vakit geçirmek bana terapi gibi geliyor. Başlıklarınızı özenle izliyorum. Hayvansever olmanız çok iyi :) Bende bir Golden Retriever yavrusu istiyorum. Ama para verip alamam. (Sonsuza dek köpeğimi bırakmayacağıma yemin edebilirim.)Eğer çevrenizde tanıdıklarınızda filan vericek olan sağlıklı bir yavru olursa bana özelden bildirebilirmisiniz acaba?? (Ben bildiremiyorum)

Tamam aklımda :34:

Back
X