GOLDGELB arkadaşımız yavrusuna kavuştu

Elvira

acı sözler dilin dikeni
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
2.955
4
116
Çek Cumhuriyeti
hihoyyyt evet tatlı anneler gold arkadaşımız bugün saat 15:23 de 51 cm 3200 gr ve normal doğumla bebeğine kavuştu.hihoyyyttatlı anneninde bebeğininde sağlıkları çok ama çok iyiymiş. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin diyorum a.s. a.s.

:teytey: :teytey:

Maşallah maşallah
Normal doğum yapmış olan Gold annemiz;gözün aydın ve tebrikler canım.Kavuştun sen de sonunda yavruna.
Allah analı babalı büyütsün.
Sağlıklı büyüsün inşallah.
Hakan Deniz'ini ve seni kocaman öpüyoruma.s.

Son düzenleme:
tebrik ederim goldcum.. çok sevindim.. Güzel günler görün inşallah

allah analı babalı büyütsün tatlı denizi annesi
çok şükür iyisiniz ya
maşallah normal doğum bi de
nazar değmesin size

tebrik ederim şekerim hem de normal dogum yapmışsın maşallah diyorum bebişini ve seni öpüyorum goldgelb..

ay cok sevindim umarim hemen donerde hikayesini yazar cok merak ediyorum goldgelbde dogurdu kaldim bi basima cnm allah anali babali buyutsun isallahhh

goldcum cok cok tebrik ederim..
aralık annesi olup da böyle sonlarda olmak daha bir zorlamıştır seni eminim.
ama mutlu sona sen de eriştin Allah şükür.
Allahım uzun ömürler versin yavruna..
cok öptük sizi:1hug:

allah analı babalı büyütsün, tebrikler.
sonunda sen de kucağına aldın bebişi, maşallah allah nazarlardan korusun.

çok çok tebrik ederim canım.allah sağ sağlim kucağına verdi bebeğini,darısı bekleyenlerin başına.çok sevindim yaaa.kokla benim yerime hakanını

aralık anneleri sonunda bebişleriniz dünyaya geldi kaç kişi kaldı acep :sm_confused::uhm:
tebrik ediyorum gold canım seni:hooray:
Allah yavrunu sana bağışlasın:Saruboceq:

:)))))))))

çok şükür hakan deniz"imizde dünyaya geldi. Allah analı babalı büyütsün. goldcuum tebrik ediyorum canım ve perim güzel haber için sanada teşekkür ediyorum.

maşallah aralık bebeklerimiz kimisi erken kimisi geç geldi ama hepsi sağlıkla geldi:lepi:
darısı bekleyen diğer hamişlerimizea.s.

Goldcum güle güle büyüt tatlı oğluşunu canım. Benim hayalim de 26 aralıkta doğum yapmaktı. Çünkü 26 aralık aynı zamanda eşimin doğumgünü. Zaten doğum haberini de eşimin doğumgününü kutlarken öğrendim ama ancak buraya yazabildim. :)

kızlar yazdıklarınızı yeni gördüm iyi dileklerinz için çok tesekkur ederim...
hepinizi çok opuyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…