Kişisel Bakım Ürünleri Goldmaster tartı sc-100 vücut analiz baskülü

Gulcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
531
5
96
İzmir
arkadaşlarım merhaba dığıtal tartı almak istiyorum anneler günü nedeniyle indirimde olanlar var esse mağazında 100tllik vucut analiz baskülü 50 tl düşmüş yağ su ölçümü falan yapıyor bana çok uygun geldi fiyatı kullanan var mı çok acil cevap verin lütfen hemen almam lazım.GOLDMASTER TARTI SC-100 VÜCUT ANALİZ BASKÜLÜ.

.

masımı gören yok mu kızlar rejim yapıyorum kilo mu bilmiyorum tartı için yardım:)

o kadar rejim yapan var şu güzelim sitede bir cevap veren hatun yok ya kaç hatunsıunuz burda hiç birinizin gold tartısı yok mu eşim telefonun ucunda alayım mı almayım diyo soruyor adam dur ben daha karar veremedim diyorum hadi ama ya nereye açsaydım mesajı daha çok gören olurdu acaba

ya arkadaş o kadar bakmışsınız bir cevap verseydiniz yahu hiç mi esse den alış veriş yapan ürünlerini bilen kullanan yokmu

s.a arkadaşım aldınmı tartıyı bende almayı düşünüyorum farklı bir sitede indirimde nasıl memnunmusun tavsiye edermisin gereklimi sence yoksa normal tartılar işi görürümü?

selam canım
ben bim den aldım aynı özellikte tartı
ama markası bluelight 20 tl
yalnız bu özellikteki tartılara hamilelerin ve vücudunda kalp pili vs olanların çıkmaması gerek
kullanma kılavuzunda yazıyor

s.a bende bime geldiği zaman alacaktım kalmamıştı şimdi TC....sitesinde 49,90 almak istiyorum tereddütteyim kas,yağ ölçümü gerekli yoksa normal tartı var aslında ben hani gramıda gösteren dijitallerden almak istiyorum

BENDE BU ÜRÜNÜ TAVSİYE EDERİM

Vücut Analiz Özellikli Baskül

360SC

Ürün Özellikleri

Sağlıklı yaşam biçiminizi idare etmek için kullanımı kolay tümleşik sağlık takip sistemi
PC yazılımında okuması kolay trafik ışığı sağlık durumu göstergesi
Ölçüler:Maksimum ağırlık 160kg-Vücut yağı yüzdesi-Vücuttaki su yüzdesi-Vücut kitle endeksi-Bazal metabolizma hızı
Verilen USB belleği bilgisayarınıza takın
Ücretsiz MiBody360 takip yazılımı (XP,Vista,7 uyumlu)
6 kullanıcı hafızası , kullanıcı başına 30 hafıza
Tarih ve saat göstergesi

2 yıl garantisi var

Eki Görüntüle 691882

bunu bende tavsiye ediyorum, can arkadaşımdan birisi bu. kilo verdiğim zamanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…