Gölge bir çizgi var gibi geliyor. Sizce?

morumtirak

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2023
216
234
23
32
Kızlar merhabalar . Bugün erken hamilelik testi yaptım ve görseldeki görünüyor mu bilmiyorum ama gölge bir çizgi çıktı. Bu ay ilk defa korunmadık eşimle artık istiyoruz tabii ama ovülasyon testi falan da kullanmadım açıkçası olursa olur olmazsa da acelemiz yok modundaydık. Uygulamaya göre de yarın adet günüm. Yaklaşık 10 gündür kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var. Açıkçası geçen hafta da test yapmıştım ama negatif diye ağrılarımı regli dönemimi yormuştum. Ancak dün midem bulanınca acaba mı deyip tekrar test yaptım böyle gölge çizgi çıktı. Sabah ilk idrarla yapmadım bu arada öğlen saatlerinde yaptım. Sizce hamile miyim ilk aydan? 😅

Eklentiler

• 7C29D157-C79C-4CAC-9C1E-D74DD1C6D015.webp
    7C29D157-C79C-4CAC-9C1E-D74DD1C6D015.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 2.533
Kızlar merhabalar . Bugün erken hamilelik testi yaptım ve görseldeki görünüyor mu bilmiyorum ama gölge bir çizgi çıktı. Bu ay ilk defa korunmadık eşimle artık istiyoruz tabii ama ovülasyon testi falan da kullanmadım açıkçası olursa olur olmazsa da acelemiz yok modundaydık. Uygulamaya göre de yarın adet günüm. Yaklaşık 10 gündür kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var. Açıkçası geçen hafta da test yapmıştım ama negatif diye ağrılarımı regli dönemimi yormuştum. Ancak dün midem bulanınca acaba mı deyip tekrar test yaptım böyle gölge çizgi çıktı. Sabah ilk idrarla yapmadım bu arada öğlen saatlerinde yaptım. Sizce hamile miyim ilk aydan? 😅
İlk 5 dakika da mı çıktı ben göremedim çizgi ama

ben göremedim

Ben çizgi göremedim açıkçası. Ama ovulasyon testi ni kullanmanı öneririm. En güzeli adetin gecikmesini bekle 😘

Fotoğrafta görünmüyor evet çok silik gözle bile zor görünüyor. Bu arada bugün test yapmaya karar verme sebebim sadece ağrılarım değildi. Kedim sürekli bacağımda uyurdu artık karnımda uyuyor😅 işkillendim . Bir de hafta sonu seçimde görevliydim bayılacak gibi oldum açlıktan yorgunluktan sandım ama gözlerim karardı emin olmak istedim

Bugün reglimin gecikmesinde 4 gün. Yine test yaptım kaset testte bir şey çıkmadı ama erken gebelik testinde yine çok silik bir çizgi çıktı . Pazartesiye kadar regl olmazsam kan vereceğim ama sizce durum nedir? Gecikmede daha belirgin bir çizgi çıkması gerekmez miydi?

Eklentiler

• 8819FF98-122B-4DC0-A577-228611F276CC.webp
    8819FF98-122B-4DC0-A577-228611F276CC.webp
    82,5 KB · Görüntüleme: 1.826
  • C8DFDDD6-FD30-4735-BB6E-ADD1CEB83A59.webp
    C8DFDDD6-FD30-4735-BB6E-ADD1CEB83A59.webp
    109,8 KB · Görüntüleme: 1.681
Bugün reglimin gecikmesinde 4 gün. Yine test yaptım kaset testte bir şey çıkmadı ama erken gebelik testinde yine çok silik bir çizgi çıktı . Pazartesiye kadar regl olmazsam kan vereceğim ama sizce durum nedir? Gecikmede daha belirgin bir çizgi çıkması gerekmez miydi?
Canım büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsun 🧿 kan testi kesin sonucu söyleyecektir.

Teşekkür ederim canım inşallah öyledir🥰 neden bu kadar silik ve kasette çıkmıyor acaba 😬
Yumurtlaman hangi gündü takip etmiş miydin? 12. Günde idrara düşer. Çok yeni olabilir. Tabi şu da var kaset test daha garanti. İstersen kasette de pozitif çıkmasını bekle öyle kan ver. Erken gebelikler bazen yanıltıcı olabiliyor

Kasette de belli belirsiz bir çizgi çıktı ama yaklaşık yarım saat kadar sonra çıktı o. Fotoğrafı attığımda yoktu sonradan oluştu. Uygulamaya göre 3 Mayıstı. O gün ilişki olmadı ama 5inde olmuştu .

Kasette de belli belirsiz bir çizgi çıktı ama yaklaşık yarım saat kadar sonra çıktı o. Fotoğrafı attığımda yoktu sonradan oluştu. Uygulamaya göre 3 Mayıstı. O gün ilişki olmadı ama 5inde olmuştu .
Canm geç döllenme olabilir bence yeni olustugu için silik görünüyor olabilir erken gebelik testinde algı daha iyi erkn gozteriyro kaset geç gösteriyor

altakinde golge var gordum ben. baska bi tane daha yap yine golge cikacrsa demek bebiş var. belirgin cikmasi onemli diyil 7 ci haftada soluk bi cizgi cikmisti bende oda 40 tane test yapdikdan sonra aksam cikdi 😂

Back
X