• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gölgede bekletilen kantaron yağını çocuklarına içiren ya da kendi içen var mı?

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
3.010
1.553
83
Merhaba 🌸

Bunu ne için kullanıyorsunuz?
Bebeklerde kullanım miktarı 1 dolu çay kaşığı mı?

Herhangi bir yan etkisi veya zararını gördünüz mü?

Bana çocukta iştah açıcı oluyor diye önerildi ama sizlere danışmak istedim.

İyi günler. 🌸

Kantaron yağı içiliyor mu?
İlk defa duydum.

Siz bilirsiniz de ben olsam bebeğime öyle acayip şeyler yedirip içirmem.

Kantaron yağı içiliyor mu?
İlk defa duydum.

Siz bilirsiniz de ben olsam bebeğime öyle acayip şeyler yedirip içirmem.
İçiliyormuş, biri çocuğumda kullanmış hem iştah açmış hem bogaz iltihabı için kullanıyormuş o önerdi ama birilerinden daha teyit etmek istedim. İnternette de yazıyor ama burda canlı kanlı insanlardan destek almak deneyimleri duymak doğru olur diye düşündüm 🌸

İçiliyormuş, biri çocuğumda kullanmış hem iştah açmış hem bogaz iltihabı için kullanıyormuş o önerdi ama birilerinden daha teyit etmek istedim. İnternette de yazıyor ama burda canlı kanlı insanlardan destek almak deneyimleri duymak doğru olur diye düşündüm 🌸
Ben doktor reçetesi dışında hiçbir ilaç,takviye kullanmadım.

Ben çok karşıyım.

Kantaron yağı içilir mi ya hu? Yıllardan beridir evimde eksiltmem yara bere düşme çatlak vs her şeye kullanırım. Ama içildiğini ilk defa duydum. İçirmeyin bence yakar o mideyi yav.

Merhaba 🌸

Bunu ne için kullanıyorsunuz?
Bebeklerde kullanım miktarı 1 dolu çay kaşığı mı?

Herhangi bir yan etkisi veya zararını gördünüz mü?

Bana çocukta iştah açıcı oluyor diye önerildi ama sizlere danışmak istedim.

İyi günler. 🌸
İlk defa duydum ben sadece pişik için kullaniyirdum

İçiren kişi de cocugunh bir doktora götürsün bence. Yazık bebekler ne hale düşüyor

Kantaron çayı sakinleştirici amaçlı, yağı da yara, yanık vs durumlarda kullanılır.
Yağı yenmez. Çayı içilir. Ama çocuklar içemez.
Son yıllarda her ota b.ka kantoron öneriyorlar, ne mucizeymiş de bilememişiz (!)

Keşke kamu spotu olarak her yere yazabilsem, bitkisel yağlar bebeklere zort diye kullanılmaz, tene bile uygulamak sakincaliyken nasıl içirilir....
Oğlum hafif pisikti, tutturdular kantaron sürelim diye, toy anneyiz bı bokta bilmiyoruz tabii iş bilen çok, sürdük gördük ebemizi, cildi hassas, atopik, bikac dk sonra yikasam da yanık gibi soyuldu daha beter tahriş oldu. Ben tövbe ettim şu iyiymiş diyenlere kulak asmiyorum, çocuğum kobay değil.

Keşke kamu spotu olarak her yere yazabilsem, bitkisel yağlar bebeklere zort diye kullanılmaz, tene bile uygulamak sakincaliyken nasıl içirilir....
Oğlum hafif pisikti, tutturdular kantaron sürelim diye, toy anneyiz bı bokta bilmiyoruz tabii iş bilen çok, sürdük gördük ebemizi, cildi hassas, atopik, bikac dk sonra yikasam da yanık gibi soyuldu daha beter tahriş oldu. Ben tövbe ettim şu iyiymiş diyenlere kulak asmiyorum, çocuğum kobay değil.
Ay Allah esirgesin bana da ayak bas parmakları batık olmuştu o şekilde önermişti doktoru. Sürdüm gerçekten iyi geldi. Yanık ve yaralara ben de kullanıyorum ama pişik için hiç kullanmadım

İçiliyormuş araştırdım biraz özellikle mide ağrıları için çok iyi geliyormuş kullananlar yazanları buldum okudum.

Çayı diyenler olmuş ama onu nasıl yapacağım bilmiyorum mide için iyi geliyormuş kendim kullanabilirim aslında mide sorunum var çünkü

İçildiğini bende ilk defa duydum. Yara,bere,pişik,yanık,çatlak ne varsa sürerim ama içmem, içirmem herhalde.

Yabani çiçek sonuçta zehirler filan Allah korusun.

İçildiğini bende ilk defa duydum. Yara,bere,pişik,yanık,çatlak ne varsa sürerim ama içmem, içirmem herhalde.

Yabani çiçek sonuçta zehirler filan Allah korusun.
Cilt lekelerine de sürdünüz mü hiç iyi geliyor mu?
Bu hafta stresten tüm yüzüm sivilce döktü sürsem etki eder mi acaba

Cilt lekelerine de sürdünüz mü hiç iyi geliyor mu?
Bu hafta stresten tüm yüzüm sivilce döktü sürsem etki eder mi acaba

Orjinalse evet. Gerçekten farkı görürsünüz. Bebek ciltlerinde bile doktor önerisiyle başlamıştım pişik filan eser bırakmıyordu. Kendim deneyemiyorum alışmamış yüzde nemlendirici bile durmuyor , yüzümü yıkamaya zaman bulamıyorum bazen 🤣🤣 🫣🫣

Back
X