Hiçbir şey olmaz canımTeşekkür ederim kesinlikle çok haklısınız. Tamamen ihmal ettim gibi oldu çok vicdan azabı yaptım kendime. bundan sonra on daklka ara ile hatırlatma kuracağım yarım saat önceden. Anca öyle sanırım. inşallah tedaviyi iptal ettirecek bir aksama olmaz
Teşekkür ederim bazen bir cümle duymak yetiyor insana.Hiçbir şey olmaz canım
Seni anlayabiliyorum ben de çok evhamlıyım ama inan nasipte varsa hiçbir şey engel olamaz rabbim hepimize evlat versinTeşekkür ederim bazen bir cümle duymak yetiyor insana.
Amin isteyen herkese versin inşallah. Ben eskiden çok evhamlıydım hatta eşim ile ikimiz . ilk çocuğumuzu da 3. tüp bebek denemesinde kucağımıza aldık. ve artık ümidim olmadığı bu da nasıl olsa tutmayacak diye gezip tozup işe gidip gelirken ve evham yapmadığım zaman oldu. Şimdi üç yaşında Allahım isteyen herkese nasip etsin. Tekrar deneyelim dedik ama evde bir anda aklımdan çıktı o iğneyi vurmam gerektiği.Seni anlayabiliyorum ben de çok evhamlıyım ama inan nasipte varsa hiçbir şey engel olamaz rabbim hepimize evlat versin
İnsanlık hali unutabiliriz bende 2 senedir uğraşıyorum görünürde hiçbir sorun yok ama olmuyorAmin isteyen herkese versin inşallah. Ben eskiden çok evhamlıydım hatta eşim ile ikimiz . ilk çocuğumuzu da 3. tüp bebek denemesinde kucağımıza aldık. ve artık ümidim olmadığı bu da nasıl olsa tutmayacak diye gezip tozup işe gidip gelirken ve evham yapmadığım zaman oldu. Şimdi üç yaşında Allahım isteyen herkese nasip etsin. Tekrar deneyelim dedik ama evde bir anda aklımdan çıktı o iğneyi vurmam gerektiği.
Bizim de hiç bir sorunumuz yoktu. yaptırmadığımız tetkik kalmadı az daha o zaman acetto diye bir yer meşhurdu dolandırıcıymış kaç kadını mağdur etmiş onda ameliyat a bile girecektim. 3 sene uğraştık nasip etti rabbim çok şükür. Herkesin imtihanı farklı farklı eskiden hamile kedi görsem ona bile ağlardım kedi bile hamile kalıyo ben kalamıyorum diye şimdi sanki o günleri yaşamadım gibi. İnşallah size de rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder. Tüp bebek sürecine başladınız mı? benim iki başarısızı en son başarılı çocuğuma hamile kaldığım tüp bebek öncesi. Rahime çizik atma diye bir şey yapmıştı doktor bebek tutunmasına yardımcı oluyormuş. ondan mı yoksa rabbim o zaman yazdığı için mi bilmiyorum.İnsanlık hali unutabiliriz bende 2 senedir uğraşıyorum görünürde hiçbir sorun yok ama olmuyor
Son durum nedir merak ettim bende yumurta çatlamasın diye verilen ilacı içmeyi unuttum neyse ki bir gün sonra randevum vardı doktor bundan sonra unutma sakın dediMerhaba kızlar Tüp bebek tedavisine başladık. çarşamba gününden itibaren gonal f kullanıyorum bugün evdeydik. o kadar boş boş yattım ettim aklımdan iğne çıkmış. iki saat geçmiş eşim söylemese aklımın ucuna bile gelmezdi gibi o kadar. Şu an çok mutsuzum bir sürü emek para harcadım ve unutkanlığım yüzünden hepsi çöp olmuş mudur acabayine de vurdum ama salı günü kontrolüm var ı zamana kadar içim içimi yiyecek
Son durum nedir merak ettim bende yumurta çatlamasın diye verilen ilacı içmeyi unuttum neyse ki bir gün sonra randevum vardı doktor bundan sonra unutma sakın
yumurta çatlamasın diye hangi ilacı içiyoruz ben sormadım ne verdilerse içiyorum. değişik vitaminler takviyeler de verdiler bize. daha önce bı kadar ilaç içmemiştim tüp bebekteSon durum nedir merak ettim bende yumurta çatlamasın diye verilen ilacı içmeyi unuttum neyse ki bir gün sonra randevum vardı doktor bundan sonra unutma sakın dedi
Benim de yumurta toplamadan önceki 4 gün 300 olarak yapmıştık iğneleriKontrole gittim bir sorun yok. Doktorum sorun değil dedi. Yumurtalarım da gelişmeye başlamış sadece gramı 225 den 300 e çıkarttılar.
Bana tarlusal verdi çatlamayı önlemek için birde sürekli biesteron kullanıyorum yumurta toplamadan sonra tarlusal bir kutu daha verdi bir ilaç daha başladık beklemedeyimyumurta çatlamasın diye hangi ilacı içiyoruz ben sormadım ne verdilerse içiyorum. değişik vitaminler takviyeler de verdiler bize. daha önce bı kadar ilaç içmemiştim tüp bebekte
bugün toplama işlemi oldu 3 yumurta çıktı. 6 gözüküyordu üzüldüm açıkçası bakalım kaçı embriyo oluşturacak. ona göre yeniden başlayacakmışız tekrarBana tarlusal verdi çatlamayı önlemek için birde sürekli biesteron kullanıyorum yumurta toplamadan sonra tarlusal bir kutu daha verdi bir ilaç daha başladık beklemedeyim
Hayırlısı olsun inşaAllah önemli olan kaliteli embriyo diyor doktorum ben şimdi transfer gününü bekliyorumbugün toplama işlemi oldu 3 yumurta çıktı. 6 gözüküyordu üzüldüm açıkçası bakalım kaçı embriyo oluşturacak. ona göre yeniden başlayacakmışız tekrar
Ben bunu anlayamiyorum, paraniza emeginize yazikMerhaba kızlar Tüp bebek tedavisine başladık. çarşamba gününden itibaren gonal f kullanıyorum bugün evdeydik. o kadar boş boş yattım ettim aklımdan iğne çıkmış. iki saat geçmiş eşim söylemese aklımın ucuna bile gelmezdi gibi o kadar. Şu an çok mutsuzum bir sürü emek para harcadım ve unutkanlığım yüzünden hepsi çöp olmuş mudur acabayine de vurdum ama salı günü kontrolüm var ı zamana kadar içim içimi yiyecek
Öyle demeyin bazen insan unutabiliyor aklımdan tamamen çıkmıştı. sonuçta kimse bilerek unutmaz. Ama doktorum çok önemli değil dedi. olabilir insanlık hali ki normalde çok panik ve gergin bir tipim pimpiriğim. ama unutmuşumBen bunu anlayamiyorum, paraniza emeginize yazikDoktor bana dakika sasmayacak demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?