- 9 Ekim 2017
- 247
- 36
- 98
- Konu Sahibi Berfinberfin24
-
Tutabilir de tutmayabilir de. 5 ide tutabilir hiçbiri de tutmayabilir. Olasılıkları değerlendirerek ona göre karar verin.Arkadaşlar merhaba . Bu ay aşılama için gonal f 300 başladım. 62.5 dozla başladıktan 6 gün sonra kontrole gittim doktor hiç yumurta gelişmemiş dedi . İgnelere devam et dedi .6 gün sonra bugün yine gittim kontrole. Bu seferde solda 3 tane 3 ü 18 mm olmuş.
sağda 2 tane biri 20 diğeri 15 mm olmuş yumurtaliklarin dedi .çoğul gebelik riski için tedaviyi iptal etti . Korunarak ilişki önerdi. Benim kafam karıştı hani hepsinin tutma ihtimali olur mu yoksa içinden bir iki tanesi olabilir mi yani tutar mı bilgisi olan yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Zaten tutma ihtimaline karşı doktoru dinlemek mantıklı tabiki ama bu durumu yaşayan var mı merak ettim nasıl ilerlenildi cevabınız için teşekkür ederimTutabilir de tutmayabilir de. 5 ide tutabilir hiçbiri de tutmayabilir. Olasılıkları değerlendirerek ona göre karar verin.
Evet yani korunmasiz ilişki olursa tutma ihtimali de var normalde benim yumurtalık gelismezdi her ay bu sorunu yaşıyordum bu seferde gereğinden fazla olduTabiki yaşanabiliyor. Resmi olarak 1 tane yumurtaya aşılama yapılıyor çoğul gebeliği desteklemiyor. Bir sey olursa bu sorumluluğu doktor almıyor. Daha once aşılamasi iptal olan biri korunmasiz iliski yaşamış. Gebelik oluşmadı. Ama onda 3 yumurta vardi sende daha fazla. B Berfinberfin24
Ben varım ilişki yasak dedi 5 yumurta varmış bende dinlemedim tabi ama yine gebelik oluşmadı.Arkadaşlar yok mu aranızda bu durumla karşılaşan
Ben dinlesemmi doktoru dinlemesemmi kararsız kaldımBen varım ilişki yasak dedi 5 yumurta varmış bende dinlemedim tabi ama yine gebelik oluşmadı.
Dinlesen de olmuyor dinlemesen de arkadaşım da aynısını yaşadıBen dinlesemmi doktoru dinlemesemmi kararsız kaldım
O zaman hayırlısı demek gerekDinlesen de olmuyor dinlemesen de arkadaşım da aynısını yaşadı
Birde sol göğüste hassasiyet var sadece solda ama neden acabaDinlesen de olmuyor dinlemesen de arkadaşım da aynısını yaşadı
Bence dinleme istiyorsanız bebek en iyisini Allah bilirBen dinlesemmi doktoru dinlemesemmi kararsız kaldım
Evet sonradan acaba dinlemeseydim nasıl olurdu pişmanlığı olacağına bende öyle düşünüyorum teşekkür ederimBence dinleme istiyorsanız bebek en iyisini Allah bilir
Rica ederimEvet sonradan acaba dinlemeseydim nasıl olurdu pişmanlığı olacağına bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim
Prolaktin değerin yükselmiştirBirde sol göğüste hassasiyet var sadece solda ama neden acaba
Prolaktin değerin yükselmiştir
Sizede geçmiş olsun inşallah tekrardan sağlıkla olur benim zaten çoklu yumurtalarda tutmadı daBence de dinlemeyin Ohss oldum onlarca yumurtam vardı tedaviyi iptal ettik çoğul gebelik olur diye ama kendi kendine çatlamış 1 tanesi tutmuştu. Düşükle sonuçlandı orası ayrı ama her biri olacak diye bir şey yok. Hayırlısı olsun hakkınızda emeklerinizin karşılığını tez vakitte alırsınız umarım
Zamanı değilmiş demek… hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla nasip olsun hepimizeSizede geçmiş olsun inşallah tekrardan sağlıkla olur benim zaten çoklu yumurtalarda tutmadı da
İnşallahZamanı değilmiş demek… hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla nasip olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?