Gonal f 300

Eozlemtsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
692
300
33
33
Dün tedavim başladı arkdaslar iğneden yarın saat sonra karın kasık ağrısı oluyor braz normal mi sizde de oldu mu?

Peki son sorum reglinde erken bitme durumu oldu mu ya .benim bgun 3.gunumdu damla şeklinde geliyor sadece arada
Son soru olmak zorunda değil zor bir süreç herkese iyi geliyor bence bu paylaşımlar
Yok benim azalma olmadı normal devam etti ama azalabilir korkma diye uyarmıştı doktorum
Hangi şehirde hangi hastaneye gidiyorsun

Son soru olmak zorunda değil zor bir süreç herkese iyi geliyor bence bu paylaşımlar
Yok benim azalma olmadı normal devam etti ama azalabilir korkma diye uyarmıştı doktorum
Hangi şehirde hangi hastaneye gidiyorsun
Ay çok saol ben Uşak'ta yaşıyorum ilçesinde hatta ama doktorum denizlide .95km mesafe var aramızda işte .sen nerdesin

Bacak ağrısı bel ağrısı var bgun baya fena .hemşireyle görüştüm olabilir dedi parol icebilirsin dedi ama bacak ağrısı geçmiyor halsizlik .sende de mi var öle
Halsizlik var ama ağrı yok.Ağzımın tadı gitti mideme oturuyor ne yesem bi tuhaflık var üzerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…