Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba gerçekten ihtiyacım varMerhaba. Antalya da yaşıyorum gerçekten ihtiyacı olan birine elimde olan gonal f 450 vermek isterim.
Elif hanım açtığınız postun altına yazıyorum ama dönüş yapmiyorsunuz ilaca ihtiyacım var bana vermeniz mumkunmu kargosunu karşılayacağımMerhaba. Antalya da yaşıyorum gerçekten ihtiyacı olan birine elimde olan gonal f 450 vermek isterim.
Özelden yazdımElif hanım açtığınız postun altına yazıyorum ama dönüş
Elif hanım bende size cevap yazdım havalar zaten soğuk 2 buz aküsü arasına koyup strafora sarınca hicbirsey olmadan geliyor bana yardımcı olun lütfenÖzelden yazdım
Merhaba ilacınız duruyorsa ben alabilir miyim mümkünseMerhaba. Antalya da yaşıyorum gerçekten ihtiyacı olan birine elimde olan gonal f 450 vermek isterim.
Mesajlara bakıyorum elimde var yazmışsın yollayın diorum kargo ile buz aküsü ve strafora sarıp bana cevap vermiyorsunuz. Havalar soğuk ilaç 8 dereceye kadar muhafaza ediliyor. Göndermek istemiyormusunuz anlamıyorum. Eger amaç göndermek değilse neden topiklere yazı yazılıyor anlamıyorum. İnsanların ihtiyacı var yardımcı olunabilir durumlarda daha da fazla zora sokuyorsunuz.sizinle konuştuk isterseniz mesajlarınıza dönüp tekrar bakın
Bakın beni zan altında bırakmayın sizinle konuştuk anlamıyor musunuzMesajlara bakıyorum elimde var yazmışsın yollayın diorum kargo ile buz aküsü ve strafora sarıp bana cevap vermiyorsunuz. Havalar soğuk ilaç 8 dereceye kadar muhafaza ediliyor. Göndermek istemiyormusunuz anlamıyorum. Eger amaç göndermek değilse neden topiklere yazı yazılıyor anlamıyorum. İnsanların ihtiyacı var yardımcı olunabilir durumlarda daha da fazla zora sokuyorsunuz.
Sizle ne zaman konuştuk bana buz akusuyle riske Ataman demişsiniz sonra cevap yazmamışsıniz konuşmanın ekran fotosunu paylasacagimBakın beni zan altında bırakmayın sizinle konuştuk anlamıyor musunuz
Bakın beni zan altında bırakmayın sizinle konuştuk anlamıyor musunuz
Keşke özelden konuştuk yazsaydınız 450 yazdığınızda hiç açılmamış gibi anlaşılıyor neyse yinede tskBuyrun
Başka nereden konuşabiliriz mesajlara bakın diye yazdım ama size sağolun konuları nereye getirdiniz . Bende bu süreçlerden geçtim ve ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Neyse Rabbim herkesin gönlüne göre versinKeşke özelden konuştuk yazsaydınız 450 yazdığınızda hiç açılmamış gibi anlaşılıyor neyse yinede tsk
Kusura bakmayin ama ben biyere getirmedim kaç kişi yazıyor dönüş yapmıyor benimde sinirlerim gerildi bir önceki tedavimden kalan ilaçları bende sizin gibi başka birine verdim faydalansın diye inanki hiç yormadim kimseyiBaşka nereden konuşabiliriz mesajlara bakın diye yazdım ama size sağolun konuları nereye getirdiniz . Bende bu süreçlerden geçtim ve ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Neyse Rabbim herkesin gönlüne göre versin