• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal-f 450 Antalya

Elif1212

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2021
14
11
38
30
Merhaba. Antalya da yaşıyorum gerçekten ihtiyacı olan birine elimde olan gonal f 450 vermek isterim.

Elif hanım ben bu ay gonal f kullanacağım bende burdur da oturuyorum kargoya verseniz kurulir demi

Merhaba. Antalya da yaşıyorum gerçekten ihtiyacı olan birine elimde olan gonal f 450 vermek isterim.
Elif hanım açtığınız postun altına yazıyorum ama dönüş yapmiyorsunuz ilaca ihtiyacım var bana vermeniz mumkunmu kargosunu karşılayacağım

Ücretsiz veremeyeceğiniz ilaçları paylaşmayın lütfen yazıyoruz dönüş alamıyoruz

sizinle konuştuk isterseniz mesajlarınıza dönüp tekrar bakın
Mesajlara bakıyorum elimde var yazmışsın yollayın diorum kargo ile buz aküsü ve strafora sarıp bana cevap vermiyorsunuz. Havalar soğuk ilaç 8 dereceye kadar muhafaza ediliyor. Göndermek istemiyormusunuz anlamıyorum. Eger amaç göndermek değilse neden topiklere yazı yazılıyor anlamıyorum. İnsanların ihtiyacı var yardımcı olunabilir durumlarda daha da fazla zora sokuyorsunuz.

Mesajlara bakıyorum elimde var yazmışsın yollayın diorum kargo ile buz aküsü ve strafora sarıp bana cevap vermiyorsunuz. Havalar soğuk ilaç 8 dereceye kadar muhafaza ediliyor. Göndermek istemiyormusunuz anlamıyorum. Eger amaç göndermek değilse neden topiklere yazı yazılıyor anlamıyorum. İnsanların ihtiyacı var yardımcı olunabilir durumlarda daha da fazla zora sokuyorsunuz.
Bakın beni zan altında bırakmayın sizinle konuştuk anlamıyor musunuz

Eklentiler

• Screenshot_20240209-004837_Chrome.webp
    Screenshot_20240209-004837_Chrome.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 45
Keşke özelden konuştuk yazsaydınız 450 yazdığınızda hiç açılmamış gibi anlaşılıyor neyse yinede tsk
Başka nereden konuşabiliriz mesajlara bakın diye yazdım ama size sağolun konuları nereye getirdiniz . Bende bu süreçlerden geçtim ve ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Neyse Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Başka nereden konuşabiliriz mesajlara bakın diye yazdım ama size sağolun konuları nereye getirdiniz . Bende bu süreçlerden geçtim ve ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Neyse Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Kusura bakmayin ama ben biyere getirmedim kaç kişi yazıyor dönüş yapmıyor benimde sinirlerim gerildi bir önceki tedavimden kalan ilaçları bende sizin gibi başka birine verdim faydalansın diye inanki hiç yormadim kimseyi

Back
X