Gonal f 450

Ben kullandım 5 gün 6.gün kontrole gittim.Doktor baktı 14 ml olmuş 2 gün daha yap iğne dedi.Devam ettim ayni şekilde.Yani toplamda 7 gün yaptım ertesi gün ovittelle catlatma iğnesi yaptırdı doktorum.Ertesi günden başlayarak 3 gün ilişki dedi bana şuan surec devam ediyor

Anladim teşekkür ederim ben de bugun basladim kullananlardan bilgi almak istedim nasıl gecicek süreç diye bana da doktorum 1 hafta kullan dedi 125 mg hergün vurunmam gerekiyormus

Açıkçası korkuyorum biraz

Açıkçası korkuyorum biraz
Neden korkuyorsunuz.Ben daha önce klomen kullandım bende kist yaptı hicbir ise yaramadı.Korkunun ecele faydası yok malesef.Mecbur kullanıyoruz yapacak birsey yok.Sonu güzel olsun önemli olan o o kadar emek veriyoruz.Maddi manevi kayip hepimiz için.Helede manevi kismi anlatilmaz yasanir.Rabbim hayırlısını versin hepimiz için

Tabiki korkunun ecele faydasi yok ama olmazsa ? Manevi olarak çökmüş durumdayim bundan korkuyorum hayirlisi olsun hepimiz icin iyi seyler olsun insallah siz peki nerede tedavi görüyorsunuz ?samsunda mısınız

Tabiki korkunun ecele faydasi yok ama olmazsa ? Manevi olarak çökmüş durumdayim bundan korkuyorum hayirlisi olsun hepimiz icin iyi seyler olsun insallah siz peki nerede tedavi görüyorsunuz ?samsunda mısınız
Ya olmazsa durumu benimde aklımdan bir an olsun çıkmıyor dusunmemeye çalışıyorum.Bugun okullar başladı öğretmenim kafam dağıldı biraz çok şükür.Nigde deyim ben.Benim 17 ve 7 haftalık kayıplarım var.Sonrasinda da gebe kalamama durumu oluştu.7 yaşında kızım var.Bu süreçte o kadar yıprandım ki anlatamam.Hamile kalamamak ayrı olsa devam.ettirememek ayrı oldu.bende.Ölü bebeği suni sancıyla dogum yaptim neler yasasim bir bilseniz.Rabbime sığınıp ayakta kalmaya çalışıyorum.Doktor pek umutlu konuşmadı ama bakalim

Allahım sabırlık versin insallah sizlere çok üzüldüm kayiplariniz icin hayirlisi olsun hakkimizda ne diyeyim benim hic bebegim olmadi yeni bugün basladik iğneye korkum bu yönde bu iğneyi kullanio hamile kalan var mı tabi hersey nasip ama insanın içi icine sığmıyor kafam hep bebek olucak mi düşüncesinde

Aminn hepimize sabır diliyorum bu süreçte.Insalalh sonuç alırız.Ben daha önce klomen kullandım çok etkilenmedim.Bunda çok bel ağrısı oldu bende.Catlatma iğnesinin de ayrı yan etkileri var.Oda yine bel agrisi ve karin agrisi yapiyor.Ben.24 unde kan tahlili yaptiricam.Varsa kan sulandirici yazacak doktor o yüzden erken yapılacak tahlil
Bekleyip görelim bakalım

Ahh hayırlısı insallah güzel sonuçlar aliriz hepimiz inşallah

Canım merhaba bende yenı kullanmaya başladım ne durumdasın acaba sonuç aldın mı ? Ben piko luyum işe yarar mı
Merhaba canım ben de bu ay kullandim gonalf i ilk kullanisim ve catlatma ignesi vurundum şuan süreç icerisindeyim ogneyi vurunali 2 gün oldu beklemedeyim mart ayinda anca öğrenebilirim sonucu insallah pozitif olur

Merhaba canım ben de bu ay kullandim gonalf i ilk kullanisim ve catlatma ignesi vurundum şuan süreç icerisindeyim ogneyi vurunali 2 gün oldu beklemedeyim mart ayinda anca öğrenebilirim sonucu insallah pozitif olur
Aşılama oldumu sizdede ? Benım aşılama için de merak esiyorum . İnşlh güzel haberler alırsınız.

Merhabalar. Benim üçüncü aşılamam. Pcos hastasıyım şuan gonalf 450 iğne vuruyorum 150 doz olarak. İnşallah hepimizinki tutar.
Bende aynı oranda kullandım iyi sonuç verdi yumurtamı buyuttu . İnşlh canım hepimiz iyi sonuçlar alırız

Hanımlar merhaba doktorum bugün gonal f 450 ognesine başladı kullananlar var mı aranizda süreciniz nasildi ?
Şuan kullanılıyorum. Üçüncü aşılamam olacak. Zorlu bir süreç umarım sizin zorlanmadan olur hersey. Beklemek zor umut edip tutmaması zor. Ama herşeyin hayırlısını dilemek gerek. Dua edin bol bol. Hakkınızda en güzeli olsun

Merhaba evet yumurtalari güzel büyütüyor fakat ben aşılama olmadım normal denemistik bu ay insallah aşılama olucak Allahim herkesin gönlüne göre versin insallah (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…