Gonal f 300 den 6 adet var elimdeMerhaba
Gonal f 900 iğne arıyorum acil olarak elinde olan varsa
Merhaba kargo karşılaşsam bana gönderebilir misinGonal f 300 den 6 adet var elimde
Çok acil lazım banaGonal f 300 den 6 adet var elimde
Hangi bölgesiniz acaba alsamGonal f 300 den 6 adet var elimde
AvcılarHangi bölgesiniz acaba alsam
Nerede oturuyorsunuzÇok acil lazım bana
Diyarbakır canımNerede oturuyorsunuz
Soğuk zincir kargoyla olmaz elden teslim almanız gerekiyorMerhaba kargo karşılaşsam bana gönderebilir misin
Hava soğuk yine mi bozulur acabaSoğuk zincir kargoyla olmaz elden teslim almanız gerekiyor
Ben istanbuldayım soğuk zincir olduğu için kargo olmazDiyarbakır canım
Buzlu kaplarla veriliyor ve kırılma olasılığı çok yüksekHava soğuk yine mi bozulur acaba
Elimde 225 ml var 900 den arta kalan buldunuz muMerhaba
Gonal f 900 iğne arıyorum acil olarak elinde olan varsa
Canım 900lüğün hepsini mi vuruyorsun doz olarakKızlar ben bugün eczaneden 900 lük aldım
6 gün 900 lük kullanmıştım doktorum tekrar yazdı aranızda bu kadar yüksek doz kullanan var mı
Canım 900lüğün hepsini mi vuruyorsun doz olarak
Canım tüp bebekte bende 150yle başlamıştım daha sonra 225e çıkmıştı yüksek değil bence kullandığın doz bazen 300lük bile kullandırabiliyorlar şuan nasıl sürecinHer gün 150 lik vuruldum sonra bir daha aldım ve 450 Sini kullandım onun ben
Daha önce 75 ile başlamıştık ve sonuç 1 yumurta ve gelişmemişti
Canım tüp bebekte bende 150yle başlamıştım daha sonra 225e çıkmıştı yüksek değil bence kullandığın doz bazen 300lük bile kullandırabiliyorlar şuan nasıl sürecin
Az kalmış testine inşallah güzel haberlerini paylaşırsın bizimleBen 900+450 kullandım ve çatlatma iğnesi kullandım
Şuan iyiyim belirtilerim azaldı 7. Günüm
Gebelik testi için gün sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?