Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sonu güzel olur güzel haberler alırsınızMerhaba tüp bebek yaptırıp gonal-F 900 kullanan var mı acaba? Doktorum bu iğneyi kullacağımı söyledi. Fakat 14 kutu olduğunu da söyledi. Regl ikinci gününü bekliyorum. Açıkcası korktum bu kadar çok doz alan oldu mu aranızda kızlar ?
Amin çok teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun inşallah sonu güzel olur güzel haberler alırsınız
Ama çok fazla değil mi 900 benmki 450ydi. İnsülin iğnesi gibi mi sizin ki de yoksa tek kullanımlıklardan mı. Bide acaba değerleriniz de mi bi problem var da dozunu bu kadar yüksek verdi doktorunuz?
450 yi 112.5 ml kullanıyodum 2 kutu almıştık 8 gün kullandım diye hatırlıyorum. Tabi sadece gonal f değil 'M' ile başlayan tam hatırlayamadım adını ama o iğneden de kullandım. Belki daha etkilidir doktorun size verdiği yanında başka iğnede verdi mi. Tüp bebek merkezine mi gidiyosunuz.Amin çok teşekkür ederim450 den ne kadar ml kullanıyordunuz bir günde? Yok insülin iğnesi gibi olanlardan. Değerlerim çok iyiydi hiç bi sıkıntı görmüyorum demişti. Çok şaşırdım bende 14 gün boyunca 900 ml nasıl yapıcam bilmiyorum
Bence yanlış anlamış olmalısınız hem milim olarak çok fazla hemde maddiyat olarak çok yüksek fiyatı. Mutlaka tekrar sorun doktorunuza.Merional 75 dediğiniz galiba. Regl ikinci gününü bekliyorum tarlusal içtim daha olmadı gidince doktorumdan detaylı öğrenicem![]()
37 bin sadece gonal f için mi yoksa diğer ilaçları da kapsıyor mu?Evet 37 bin tutuyor doktorumda özel ne kadar isteyeceğini bile bilmiyorum sizler ne kadara yaptırdınız?
Ankaradayım bende. Ama çok çol aşırı fazla. Bende ücretli aldım rapor çıkarmak bi kaç ayı bulur uğraşmak istemedik açıkçası. Ödemediyseniz anlaşmadıysanız ücreti size çağrı hocanın numarasını vereyim özelden sekreterinden bilgi alın en azından. Mükemmel bilgili bi doktor Yazık paranızla emeğinizeSadece gonalf 37 tutuyor ankaradayım siz çok iyiye yaptırmışsınız ya peki ilaçlar reçeteli miydi? Yoksa ücretli olarak mı aldınız?
Merhaba bende 900 olanından kullanıyorum doktor 150 ml vur dedi bana yani 6 günlük var elimde ama diğer yaptığım iğnelere göre hiç yakmıyor acıtmıyor da anlamadım kimisi çok yakıyor demiş ben hiç bir şey hissetmedim gonapeptly aşırı yakıyor vururken elim titriyor meriofertte aynı şekil yakıyor ama gonal f hiç yakmıyor fostimon vuruyordum bulamayınca gonal f yazdı doktorMerhaba tüp bebek yaptırıp gonal-F 900 kullanan var mı acaba? Doktorum bu iğneyi kullacağımı söyledi. Fakat 14 kutu olduğunu da söyledi. Regl ikinci gününü bekliyorum. Açıkcası korktum bu kadar çok doz alan oldu mu aranızda kızlar ?