Gonal f bir kerede 600ünite vurulan var mı kızlar yüksek doz kullanan

Bende bu ayla birlikte ikinci ayımdayım gonalf iğnede ama benim doktorum heyet raporu çıkarttırdı bana 4 kutu gonalf iğneyi ben 7000 tl ye aldım sizin doktorunuz rapor çıkarabileceğinizi söylemedi mi acaba

Bende bu ayla birlikte ikinci ayımdayım gonalf iğnede ama benim doktorum heyet raporu çıkarttırdı bana 4 kutu gonalf iğneyi ben 7000 tl ye aldım sizin doktorunuz rapor çıkarabileceğinizi söylemedi mi acaba
İlk iğnede rapor çıkardı 1600e aldım onu ama sonra 2 tane daha gerekti yetmedi yani

Baya yüksekmiş bi yan etki falan yapmadı demi benim doktorda günlük 75 vurdurdu bana ilk ay tutmayınca ben dozu yükseltir diye düşündüm ama yükseltmedi
Bende de pcos var 75 baya düşükmüş benim ilk 100le başladı sonra 200 sonra 300 sonra 600 sonra 900 vuruldum

Bende de pcos var 75 baya düşükmüş benim ilk 100le başladı sonra 200 sonra 300 sonra 600 sonra 900 vuruldum
Farklı bir etki falan yapmadı bana asıl çatlatma iğnesinden sonra göğüs ağrısı akıntı oldu aşılama olduğumdan beri de kasık ağrısı gaz var

Bende 3 gün önce başladım. 300 olarak başlandı. 900 doz aldım yani. Bugün kontrolüm var bakalım nasıl ilerliyecek

Merhaba bende 26 yaşındayım bende de pko sorunu var acaba ne durumdasınız benim doktorum da tüp bebek yapacak olursam ilk denemede tutma ihtimali yüzde 70 oran verdi. İnşallah sizin sonuçlar pozitif döner

Evlendikten 1 sene sonra olmuyorsa direk tedavilere başlanabilir aslında neden 3 sene diye düşündünüz?

Maşallah inşallah işe yaramıştır yorumları okuyorum da merak ettim acaba pcodan dolayı ohss yaşadınız mı ? Fazla uyarılma yumurtalıklarda olunca kramp ağrı kusma vs. Oldumu ?

Maşallah inşallah işe yaramıştır yorumları okuyorum da merak ettim acaba pcodan dolayı ohss yaşadınız mı ? Fazla uyarılma yumurtalıklarda olunca kramp ağrı kusma vs. Oldumu ?
Evet canım ohss sendromu yaşadım sonuçta negatif oldu

Evet canım ohss sendromu yaşadım sonuçta negatif oldu
Öylemi üzüldüm çok geçmiş olsun hayırlısı olsun baya yüksek doz almışsınız ama yumurtalarınız dirençli sanırım İnositol kullanın yumurta gelişimine çok yardımcı gerçekten

Hangisini kullandın canım bana bitane doktorum vermişti ilaçsız adet görmüyordum okadar iyi geldi ki trendyolda var benimkinden istersen link atarım
Inofolic combi hp canım artık kullanmıyorum ücreti biraz fazla bi de ben internetten ilaç almıyorum sahte olabileceği için

Evlendikten 1 sene sonra olmuyorsa direk tedavilere başlanabilir aslında neden 3 sene diye düşündünüz?
Devlette yaptıracağım karşılaması için 3 sene evlilik şartı varmış onunla alakalı yazmıştım ama hastaneden bilgi aldım. Özelde maalesef yaptıramam o yüzden devlet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…