merhaba;Kazen cok guzel hayirli bir ise girismssin insaallah toplanir ve yerini bulur.m. Benim tedavim ocak ta bsladi ve gonal f artmak bir yana yetmedi fazla fazla kullandim. Elimde kalsa o ay gonderecektim ihtiyaci olana... Simdi. İse donmus tedavimdeyim... Baska ilaclar kullaniyorum..maalesef yardimci olamaycagim ama takipteyim guzl sonuclanir insaallah sevgiler
Merhaba
Bunu adak kabul edin ve verebilen toplamda 10 üyemizden birer adet yani kişi başı bir tane Gonal-f istiyorum. Ne yapacaksın satacakmısın diye sormayın. Evet satacağım parası işe tekneme yeni dümen alacağım. Şimdi bana bir kutu gonal-f yollayacaklar (son kullanma tarihi aralık 2012) bana özel mesaj yazsın !
Merhaba
Bunu adak kabul edin ve verebilen toplamda 10 üyemizden birer adet yani kişi başı bir tane Gonal-f istiyorum. Ne yapacaksın satacakmısın diye sormayın. Evet satacağım parası işe tekneme yeni dümen alacağım. Şimdi bana bir kutu gonal-f yollayacaklar (son kullanma tarihi aralık 2012) bana özel mesaj yazsın !
Merhaba
Merhaba
çok isterdim vermeyi ama hepsini kulandım çünkü dörtkez tüp bebek denedim.hiç biri tutmadı beşinci için bekliyorum bundada bende parayla alıcam durumu duzeltelim allah herkesin yardımcısı olsun
elimde lucrin var sadece 10 ünite kullandı içinden 26 nisanda açtık .eğer oluyorsa göndrelim
elimde lucrin var sadece 10 ünite kullandı içinden 26 nisanda açtık .eğer oluyorsa göndrelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?