Aşılama Gonal-f dedir nedir ki yiğen !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ne yazık ki bu konuda yardımcı olamayacağım, ne Gonal-F kullandım ne de elimde ilk tedaviden ilaç kaldı, size misyonunuzda başarılar dilerim

ben yurt disinda yasiyorum ozel sigortamda gonal f leri karsiliyor cebimden 5 kurus cikmiyor yani gondermeyi cok isterim ama postayla gondere bilirmiyim? yasak olup olmadigini bilmiyorum pazartesi postahaneyi arayip bilgi alacagim eger gondere bilirsem 4 yada5 kutu gondere bilirim

merhaba ılk önce neden bahsettıgınızı bıle anlamadım
butun yorumları okudum ve sanırım tedavı asamasında
bır ılac ama ben ne asılama ne tüp bebek tedavısıne basladım
yanı hıc bır ılac kullanmadım halıyle tanımıyorum eger bu ılactan bende olsaydı seve seve
yardımcı olurdum allah yardımcınız olsun

Ben de yorumları okudum ve sonunda öğrendim aşılama yaptırdım ama hiç ilaç kalmadı elimde tüp bebek denemende insallah tutar arkadasım...Hepimiz Allah a emanet olalım....

bu ilacın ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yoktu.taaki sizin bu mesajı ve yorumları okuyana kadar,bizimde çocuğumuz yok ama hiç aşılama yada tüp bebek yaptırmadık,bu yüzden üzgünüm malesef yardımcı olamayacağım

ben de henüz ne aşılama ne de tüp bebek aşamasına geçemedim. rapor çıkartmaya çalışırken sürüyle takviye kullandık eşimin varikoseli ve sayıları düzeldi.dolayısıyla elimde ilaç yok.

keşke elimde olsa hemen ilgilenirdim ama bu güzel projeye 10 değil daha çok desteğin olacağına inanıyorum teşekkürler kazen

bol bol müjdeler alalım inşallah

iyi günler kazen size bu yolda başarılar diliyorum ilk tüp bebeği 2010da yaptırdım kalan ilacımı da doktorumuza verdik başkasında kullanılsın diye şimdi ise tedaviye başlayacağım zaman hamile kaldım ilaç almadık kusura bakmayın allah yardımcınız olsun

iyi günler kazen size bu yolda başarılar diliyorum ilk tüp bebeği 2010da yaptırdım kalan ilacımı da doktorumuza verdik başkasında kullanılsın diye şimdi ise tedaviye başlayacağım zaman hamile kaldım ilaç almadık kusura bakmayın allah yardımcınız olsun

merhabalar inanın yollamayı çok isterdim ama elimde kalanı bir arkadaşıma söz verdiğim için hayrına ona yollamıştı geçen yıl, ama olsaydı inanın tereddütsüz yollardım bu güzel adağa benimde katkım olsun isterdim kusura bakmayın, iyi günler.... Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallahhh...

kazen merhaba,
ben tedavi olmadım ve bu ilaçtan hiç kullanmadım.
kuzucuğuma tam 21 ay bekledikten sonra sadece bir çatlatma iğnesi ile kavuştum.

ama ben eminim, 10dan daha fazlası eline ulaşır. kadınlar klubünün duyarlı üyeleri bu yolda sana yardımcı olacaklardır.
şimdiden bütün dualarım sizinle..

Özel mesaj gönderdim ama sanırım ulaşmadı ...İlaç alabilirim ...lütfen benimle irtibata geçermisiniz...

Canım benim merhaba,

Bende 2 paket vardı ama temmuzda tüp bebk yaptıracak bir arkadaşıma verdim.

canım benım ınan bende olsa hıc gozumu kırpmaz verırdım ama ben o gonal f yı hıc kullanmadım bı kere aşılama yaptırdım ondada gobekten bı ıgne kullandım bıttı bıde koldan ovıtrelle dıye bı ıgne olmustum ondanda zaten hıc bı sonuc alamadım emınım cok hayırlı seyler ıcın ıstıyorsun allah yardımcın olsun benım tup bebege gerek kalmadı rabbım asılamadan 5 ay sonra tedavısız bı erkek bebek nasıp ettı sımdı karnımda tekmeler atıyor 6 ay oldu 3 ay sonra dogum ınsallah allahım tum ısteyenlere gonal f bekleyenlere ilacsız tedavısız kendılıgınden versın ınsallah kendıne ıyı bak belkı bı hamılenın duası kabul olur da ramazanda hamıle haberlerı artar kolay gelsın

keşke yardımcı olabilsem ama merkezden elimize sayılı olarak veriliyor ve şuanda elimde hiç yok isterseniz criona jel var tedaviden sonra kullanmak için ondan gönderebilirim

yardımcı olmayı çok ama çok isterdim hatta burda tanıştığım bayanlarla gün yapmayı toplanana parayla sıradaki kimse tedavi olabileceğini düşündüm ama güvenmek zor olur diye vazgeçtim 10 senedir bekliyorum 3 senedir maddi sıkışıklıktan tedavi falan olmadım beklemedeyim malesefff çok ama çok yardımcı olmak isterdim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…