Gonal f e tepki vermeyen yumurta

Cok üzüldüm, yani insan maddi manevi her anlamda zaten yıpraniyor ve de sonuca ulasamamak daha kötü. Umarım bi sonrakinde gönlünüzce olur tüm bu yasadiklarinizi unutturur. Benim tahlillerim de herhangi bi problem yoktu ,yumurta da 10 12 tane diye not aldı . Ancak gelişim yok. İlacın dozajini arttirdi bakalım pazartesi neler olucak. Umarım sizinde sonrasi için iyi olur. Daha doğru bi tedaviylr

Malesef dediğim gibi maddi manevi kayıp yaşadım zamanında gitti benim az yumurtam var o yüzden 1 ay bile kıymetliyken 2 ayim çöp oldu çok üzgünüm kimse yaşamasın bunu. Sevindim sizin adınıza benim doktor onu yapmadı eğer yapsa belki gelişim gösterecekti inşallah güzel haberler alırsınız

Dozu biraz daha arttirdi, 287 den 300 e çıktık. 2 gün sonrasında yeniden gideceğim. Umarım bu sefer bi gelişme olur . Cok teşekkür ederim
Aç karnına çörek otu bal 1 kaşık ye büyürler . Her sabah

Arkadaşlar tüp bebek tedavisine başladım, 3 gün gonal f 287,5 dozunda kullandım, bugün ilk kontrolüm vardi ama doktor yumurtalarimin hiç bir tepki vermediğini, ve hic gelişmedigini soyledi. İlaçları düzgün kullanıp kullanmadigimi sordu. İlaçlarımı doğru ve tam zamanında kullandım. 2 gu sonra yenidenbakalim dedi. Bilenler yardımcı olabilir mi moralim çok bozuk. 2 tupumde alındı ameliyatla bu arada
Merhaba şuan birebir aynı şeyi yaşıyorum. İlk kontrolde doktor aynı şeyleri dedi bana da. İki gün daha kullan gel dedi. Yarın kontrole gideceğim. Sizin sonradan düzelme olmuş muydu hatırlıyor musunuz

Merhaba şuan birebir aynı şeyi yaşıyorum. İlk kontrolde doktor aynı şeyleri dedi bana da. İki gün daha kullan gel dedi. Yarın kontrole gideceğim. Sizin sonradan düzelme olmuş muydu hatırlıyor musunuz
Evet sonrasında gelişim gostermisti çok sukur ,dirençli oldukları için ilaca geç tepki verdi ama ilacı süreç sonuna kadar en yüksek düzeyde kullanmak zorunda kaldım. Duzelecektir 2. 3. Kontrolde inşallah endiselenmeyin

Evet sonrasında gelişim gostermisti çok sukur ,dirençli oldukları için ilaca geç tepki verdi ama ilacı süreç sonuna kadar en yüksek düzeyde kullanmak zorunda kaldım. Duzelecektir 2. 3. Kontrolde inşallah endiselenmeyin
Çok teşekkür ederim cevap için ❤️
Aslında durum şöyle, 4 5 tane yumurta büyümeye Başlamış ama gerisi küçük kalmis. Amh değeri hormonlar vs iyiydi. Tedavini başında sayılan folikül sayısı da iyiydi. Ama ilaca yanıt veren az
O yanıt vermeyenler sonradan büyüyüp yetişir mi çok endişeliyim :((

Çok teşekkür ederim cevap için ❤️
Aslında durum şöyle, 4 5 tane yumurta büyümeye Başlamış ama gerisi küçük kalmis. Amh değeri hormonlar vs iyiydi. Tedavini başında sayılan folikül sayısı da iyiydi. Ama ilaca yanıt veren az
O yanıt vermeyenler sonradan büyüyüp yetişir mi çok endişeliyim :((
Evet büyüyor, benim baslangictaki folikul sayısı 10 12 tane iken 25 yumurta toplanmisti. Buyuyecektir inşallah ama insan ister istemez stres yapıp endiseleniyor

Evet büyüyor, benim baslangictaki folikul sayısı 10 12 tane iken 25 yumurta toplanmisti. Buyuyecektir inşallah ama insan ister istemez stres yapıp endiseleniyor
İnşallah, çok teşekkür ederim 🌸
İnşallah yarın güzel şeyler duyarım ❤️

Back
X