- 5 Ağustos 2024
- 527
- 81
- 13
- 26
- Konu Sahibi asmalikonak
-
Asilama için ucret almıyor devlet degilmi söyle sadece gonal f iğne icin birde işte catlatma iğnesi için ücret ödeniyor aşılama için ucret alınmıyor diye biliyorum ama tüp bebekte yumurta toplama ve transfere ucret alınıyor tabi birde iğneye ilaca alınıyor bunların hepsini devlet karşılamıyor.Size tüp bebem icinmi 60 bin fiyat denildi.Ikıncı çocukta devlet karşılamıyor sadece ilaçları değil bildiğim kadarıyla tedaviyi de karşılamıyor ben gittiğimde 60 bın fiyat vermıslerdi ikinci çocuk diyince . Ama hıc çocuğunuz yoksa 17 bin denilmişti
Şuan gonalf 900 fiyatı 9-10 bin civarlarında
Evet tüp için 60Asilama için ucret almıyor devlet degilmi söyle sadece gonal f iğne icin birde işte catlatma iğnesi için ücret ödeniyor aşılama için ucret alınmıyor diye biliyorum ama tüp bebekte yumurta toplama ve transfere ucret alınıyor tabi birde iğneye ilaca alınıyor bunların hepsini devlet karşılamıyor.Size tüp bebem icinmi 60 bin fiyat denildi.
Yenimi söylediler bu ücret için üstünden çok bir zaman gectimiEvet tüp için 60
2024 Eylül de verilmişti şehir hastanesinden . Özelde 60 a yaptırdımYenimi söylediler bu ücret için üstünden çok bir zaman gectimi
Aaa gerçekten mi olurmu öyle ya o zaman bende tüp bebek icin özele giderim yani peki aşılama yaptirdinizmi yaptirdiysaniz devlettemi yaptirdiniz yoksa özelde mi kusura bakmayın ya çok soruyorum soru etrafımda hiç ikinci çocuk için tedavi olan yok bende tedavi ye gitmeden öğrenmek istiyorum2024 Eylül de verilmişti şehir hastanesinden . Özelde 60 a yaptırdımorda oyalanacağıma özele verırım dedim . 2. Çocuk için ücreti özeller gibi istiyorlar
Özelde yaptırdım mart 2024 de 45 bın tutmustu ilaçlarla beraberAaa gerçekten mi olurmu öyle ya o zaman bende tüp bebek icin özele giderim yani peki aşılama yaptirdinizmi yaptirdiysaniz devlettemi yaptirdiniz yoksa özelde mi kusura bakmayın ya çok soruyorum soru etrafımda hiç ikinci çocuk için tedavi olan yok bende tedavi ye gitmeden öğrenmek istiyorum
AnladımÖzelde yaptırdım mart 2024 de 45 bın tutmustu ilaçlarla beraber
En iyisini yapmışsınız bende ilk çocuğum için çok çektim o hemsirelerden pcos var bende oğlum 2 ci asilamayla olmuştu 4 yaşında tekrar 2 senedir istiyoruz 2 senedir olmuyor aşılama çok süren bir durum değilde aslında tüp bebek evet devlette çok zor ilerliyor diyorlar peki hamile kalabildinizmi inşallah kalmissinizdirYani ikinci çocuk diyince fiyatlar normal veriliyor neden aylarca devlet hastanesınde opu bekleyıp , degısık degısık tavırlar çekip kapılarda da randevu saatim gectıgı halde elalemi bekleyem ki . 3-5 ay sürer falan fistan hikayeleri dinlemektense özelde 1 ayda hallettık çıktık bide sinir oluyorum bu devletteki sekreterlerin hırcın tavırlarına falan zaten stresli bi süreç paramla rezil olmak istemedim
İlki doğal gebelikti benım sonra tüplerim tıkanmış enfeksiyondan evet ilk deneme de ikizlerimi bekliyorum suan hamileyimAnladım
En iyisini yapmışsınız bende ilk çocuğum için çok çektim o hemsirelerden pcos var bende oğlum 2 ci asilamayla olmuştu 4 yaşında tekrar 2 senedir istiyoruz 2 senedir olmuyor aşılama çok süren bir durum değilde aslında tüp bebek evet devlette çok zor ilerliyor diyorlar peki hamile kalabildinizmi inşallah kalmissinizdir
Maşallah sağlıkla kucaginiza alın rahim filmi cektirdinjzmi çok acılı bir islemmiİlki doğal gebelikti benım sonra tüplerim tıkanmış enfeksiyondan evet ilk deneme de ikizlerimi bekliyorum suan hamileyim
Amin inşAllah . İstanbul echomar da cevat bayrak çekti salpingografi yaptı açılmadı . Hiç bişey hissetmedim sadece içeri ilaçlı sıvı gönderilirken ufak bi ağrı saniyelik o kadarMaşallah sağlıkla kucaginiza alın rahim filmi cektirdinjzmi çok acılı bir islemmi
Anladım bende zorlanmadan çektiririm umarımAmin inşAllah . İstanbul echomar da cevat bayrak çekti salpingografi yaptı açılmadı . Hiç bişey hissetmedim sadece içeri ilaçlı sıvı gönderilirken ufak bi ağrı saniyelik o kadar
Makina C KOLLU değilse acı çekiliyormuş bayılanlar bile varmış acıdan araştırın yada aneztezili çektirinAnladım bende zorlanmadan çektiririm umarım
Aynı asilamadaki kullanılan spekulum birde katater le ilac gonderilmiyormu öyle biliyordumMakina C KOLLU değilse acı çekiliyormuş bayılanlar bile varmış acıdan araştırın yada aneztezili çektirin
İlaç gönderme değil ki mevzu film için kullanılan cihaz ikisi farklı şeylerAynı asilamadaki kullanılan spekulum birde katater le ilac gonderilmiyormu öyle biliyordum
Anladım sizde de mi polikistik over vardıİlaç gönderme değil ki mevzu film için kullanılan cihaz ikisi farklı şeyler
İlaç tüpler tıkanıksa geçilen işlem
Dediğim gibi ilaç gönderilirken çok az hissettim .
Evet Pcos vardı aynı zamandaAnladım sizde de mi polikistik over vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?