Gonal f igne hakkında

Merhaba. Devlet hastanesinde ikinci çocuk için tedavideyim ilaçları ücretli aldım. Tedavi de hemen hemen özel hastaneyle aynı fiyatlara geldi

Merhaba. Devlet hastanesinde ikinci çocuk için tedavideyim ilaçları ücretli aldım. Tedavi de hemen hemen özel hastaneyle aynı fiyatlara geldi
Tam olarak ne kadar odediniz ilçede oturuyorum gonal f ignede catlatma igneside il de buluyor gittiğimde ile tedbirli gidiyim diyorum

Gonalf 900 ü 10bin civarıydı 3 tüp yazıldı. Tüp bebek tedavisine 57 kadar ödemiştik transfer günü tekrar 15 ödedik
Aslında 57 öderken dondurmanın içinde olduğu söylenilmişti sonra yeni değiştiğini söyleyip transfer dondurma notuyla 15bin tekrar ücret alındı. O zamanki şarta göre başladığımdan tekrar ödeme yapmamam gerektiğini düşünüyorum ben de bunu merak ediyorum. Acaba süreci yeni olup bu durumda bilgidi olan var mı ?

Yenimi ödeme yaptınız tüp bebek icin

Öncesinde aşılama oldunuz mu peki direkmen isteğe göre tüp bebeğe geciliyormu yoksa zorunlu aşılama ve hap tedavisi oluyormu

Tüpler tıkalı olduğunda aşılama yapılmıyor diye biliyorum tüp bebekle başlandı
Hataneye Martta 57 Mayısta 15 ödedik

Çok uyguna yaptırmışsınız ben ocak ayında yumurta toplama işlemi ile başladım 2 yumurta işlemi için toplam 150 bin tl ödedim doktora gittiğimde 3600 tl muayene ücreti ödedim ilaçlar 70 binden fazla tuttu 2 kere biopsi yaptı birinde sonucum net çıkmamış diye işlem başına 25 bin aldı 3 kere prp yapıldı 12 bin verdim makrofaj aşısına 12 bin verdim t yumurta çözdürme parası 40 bin verdim transferimi ertelediler bir kere daha ilaç kullandım 14 bin tutmuştu en son ilaçlarım leucustim gonapeptyl gibi ilaçlar kullandırdı tekrar makrofaj oldum 12 bin daha verdim siz hiç harcamamış gibisibiz sonucumda negatif oldu bebeklerin tutunmamasına ayrı giden paraya da ayrı acıyorum hem maddi hem manevi aşırı yıpranmış durumdayım

Ah birde pgt ve dondurma için 250$+20.0000 vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…