Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ataşehirde mi oturuyorsunuzMerhaba benim tup bebek tedavim icin ihtiyacım var alabilmem mümkün mü size nasil ulasabilirim
Ordu da oturuyorum haftasonu izinliyim gelip almayı dusundum en kotu tum akrabalarım İstanbul' da rica etsem bir kuzenime aldırabilirim diye dusundum. 2. Aşılamaya yaptırmak istemediğim icin mecburen raporsuz bir sekilde tedaviye başlıyoruz Eylül de 4 adet gonal f tükeneceğiz elimde ne kadar olsa fayda bizim icinAtaşehirde mi oturuyorsunuz
Bildiğim kadarıyla açılmış ilacın kullanim süresi 28 günOrdu da oturuyorum haftasonu izinliyim gelip almayı dusundum en kotu tum akrabalarım İstanbul' da rica etsem bir kuzenime aldırabilirim diye dusundum. 2. Aşılamaya yaptırmak istemediğim icin mecburen raporsuz bir sekilde tedaviye başlıyoruz Eylül de 4 adet gonal f tükeneceğiz elimde ne kadar olsa fayda bizim icin
Olur veririm tabiki. Yeter ki ise yarasınTedaviye Eylül 8 de başlıyoruz. Tam 15. Gün oluyor eğer veririm derseniz ilk 2 gün hemen sizin verdiğinizi kullanırım 300 er den baslayacakti doktor cok sevinirim![]()
Merhaba verdiniz mi acaba bizde ataşehirdeyiz gonal f ihtiyacım var alabilirim verilmediyseArkadaşlar merhaba,
Elimde açılmış Gonal-F 900 kalemi kaldı, içinde yaklaşık 700 ünite mevcut. İhtiyacı olan varsa Ataşehir’de elden teslim edebilirim.
Vermedim hayır. Kendi aldı ilaçlarınıMerhaba verdiniz mi acaba bizde ataşehirdeyiz gonal f ihtiyacım var alabilirim verilmediyse
Merhaba vermediyseniz bende alabilirimİhtiyacı olan varsa elden verebilirim, yukarıda yazan arkadaşımız ilacını satın almış kendi![]()
Size mesaj gönderdim iletişime geçebilir miyiz ben alabilirimVermedim hayır. Kendi aldı ilaçlarını
Mesajınız gelmemiş banaSize mesaj gönderdim iletişime geçebilir miyiz ben alabilirim
Vermedim duruyor yakinimda ihtiyacı olan kim varsa vermek isterim dolapta duruyor boşa giderse üzülürüm. Maddi durumu olan olmayan fark etmez yeter ki biri alsin faydasını görsün çöpe gitmesin yazıkMerhaba vermediyseniz bende alabilirim
Özelden size numaramı yaziyorumVermedim duruyor yakinimda ihtiyacı olan kim varsa vermek isterim dolapta duruyor boşa giderse üzülürüm. Maddi durumu olan olmayan fark etmez yeter ki biri alsin faydasını görsün çöpe gitmesin yazık
0 5 38 253 53 84 bana yazar mısınızMesajınız gelmemiş bana
İlaçlar duruyormuArkadaşlar merhaba,
Elimde açılmış Gonal-F 900 kalemi kaldı, içinde yaklaşık 700 ünite mevcut. İhtiyacı olan varsa Ataşehir’de elden teslim edebilirim.
Birine söz verdim hafta sonu vereceğimİlaçlar duruyormu
Tamam açılmış olduğunu sonradan farkettim bana kapalı lazımBirine söz verdim hafta sonu vereceğim