• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal-f ihtiyacı olan

miala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
3
Arkadaşlar merhaba 17 Ocak 2026 da açtığım 900 IU GONAL-f kalemden 175 IU doz kullandım. Kontrolde foliküller yeterli boyuta ulaştığı için daha kullanmama gerek kalmadı İçinde 725 IU doz kaldı. Soğuk zincirini bozmadan dolapta saklıyorum. İstanbul içinde buz aküsüyle elden teslim verebilirim. Telefon ve adres bilgileri için özelden iletişime geçebilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba 17 Ocak 2026 da açtığım 900 IU GONAL-f kalemden 175 IU doz kullandım. Kontrolde foliküller yeterli boyuta ulaştığı için daha kullanmama gerek kalmadı İçinde 725 IU doz kaldı. Soğuk zincirini bozmadan dolapta saklıyorum. İstanbul içinde buz aküsüyle elden teslim verebilirim. Telefon ve adres bilgileri için özelden iletişime geçebilirsiniz.
Merhaba verdiniz mi gonal f

Merhaba verdiniz mi gonal f
Merhaba tarihleri geçti sanırım artık kullanılmaz durumda yoksa vericektim ama kısa bi tarihi varmış açıldıktan sonra 28 gün içinde kullanılması gerekiyormuş yazık oldu

Benimde elimde hiç açılmamış gonal f 450 var boludayım burda ihtiyacı olan yada yakınlarda ilgilenen varsa ulaşabilir

Merhaba gonal f ücretli mi vereceksiniz

Merhaba hala eliniz de varmı? Gonal f bana lazım Haziran'da başlayacagım

Back
X