- 16 Ekim 2015
- 3.243
- 3.978
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anestezistkilisli
Evet gonalf sabah kan verip öğleden sonra USG var bakalım ne kadar buyudulergonalf dı demi kullandıgın umarım herşey gönlümüzce olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gonalf sabah kan verip öğleden sonra USG var bakalım ne kadar buyudulergonalf dı demi kullandıgın umarım herşey gönlümüzce olur
inşallah hayırlısı olur hayırlı haberlerini bekliyorumEvet gonalf sabah kan verip öğleden sonra USG var bakalım ne kadar buyuduler
Seninde var mı kontrol ?bende senden güzel haberler bekliyorum hayirlisiylainşallah hayırlısı olur hayırlı haberlerini bekliyorum
Persembe gtcem sasabah bakalim yazarim sonucuSeninde var mı kontrol ?bende senden güzel haberler bekliyorum hayirlisiyla
Bugün mu yarın mi oldun anlayamadım hayırlısı olsun bende bugün aşılama oldum bana hiç değer söylemediler . Yatiyomusun normal hayata devam mı ben yatıyorum.Kızlar bugün asilama oldum esimin sperm tahlili yikandiktan sonra böyle çıktı
Viskosite..normal
Görünüm..normal
Total motilite..100
Hızlı hareketi..60.
Yavaş hareketi..40 sizce asilamam tutmusmudur dün oldum
Yok kuzm ister yat ister yatma doktor gerek duymuyr cnm zaten orda yatiysun yarim saat sonra normal hayatına donebdonebilirsin senin ilk asilamnmi kuzmBugün mu yarın mi oldun anlayamadım hayırlısı olsun bende bugün aşılama oldum bana hiç değer söylemediler . Yatiyomusun normal hayata devam mı ben yatıyorum.
Evet ilk asilamam öğlenden beri ihtiyaç dışı hiç kalkmadim eşimde 5 gün rapor almış doktorumdan.yaki falan yapıştırdım hakkımızda hayirlısı insYok kuzm ister yat ister yatma doktor gerek duymuyr cnm zaten orda yatiysun yarim saat sonra normal hayatına donebdonebilirsin senin ilk asilamnmi kuzm
Inslh kuzm sorun sendemiydi esinizdemiydi sakincasi yoksa sorabilirmiyimEvet ilk asilamam öğlenden beri ihtiyaç dışı hiç kalkmadim eşimde 5 gün rapor almış doktorumdan.yaki falan yapıştırdım hakkımızda hayirlısı ins
Ben pkoluyum yumurta tembelliği var.senin esinde sanırım sorun.Inslh kuzm sorun sendemiydi esinizdemiydi sakincasi yoksa sorabilirmiyim
Evt kuzm esimde acaba asilamam tutmusmudur kasik agrim var birazBen pkoluyum yumurta tembelliği var.senin esinde sanırım sorun.
İlk asilaman mi seninde hemen belli olmazki cnmEv
Evt kuzm esimde acaba asilamam tutmusmudur kasik agrim var biraz
Daha belli olmaz hayatim hamilekik belirtisi bile 3 haftadan baslar bugun benim 5 gunum bitcek dinlen agir isler yapma eger evde ve isin yoksa bakanin varsa emin ol dinlenmek vucut acisindan iyi olur kabuz olmamaya dikkat et yatarken kayisi kurusu ye bunun icin progestan kullaniyosan alttan biliyosun zaten esinle birlikteligin 2 gun sonra serbest oluyo bana hemen serbest demisti agrilarin olcak gogus acisi olcak sakin kafani yorma benimgibi yapma sag soldaki yazilari okuyup heveslenim hemde moral bozma komik seyler izle sevdiklerinle hos sohbet yap moral bozmak yok benim 2.asilamam igneli Allah yardimcimiz olsunKızlar bugün asilama oldum esimin sperm tahlili yikandiktan sonra böyle çıktı
Viskosite..normal
Görünüm..normal
Total motilite..100
Hızlı hareketi..60.
Yavaş hareketi..40 sizce asilamam tutmusmudur dün oldum
Merhaba kızlar bende bu ay aşılama yapmayı düşünüyorum sizlerin yazılarınızı okuyunca merak ettim sonuçlarınızı inşallah olumludur benimle de tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurumDaha belli olmaz hayatim hamilekik belirtisi bile 3 haftadan baslar bugun benim 5 gunum bitcek dinlen agir isler yapma eger evde ve isin yoksa bakanin varsa emin ol dinlenmek vucut acisindan iyi olur kabuz olmamaya dikkat et yatarken kayisi kurusu ye bunun icin progestan kullaniyosan alttan biliyosun zaten esinle birlikteligin 2 gun sonra serbest oluyo bana hemen serbest demisti agrilarin olcak gogus acisi olcak sakin kafani yorma benimgibi yapma sag soldaki yazilari okuyup heveslenim hemde moral bozma komik seyler izle sevdiklerinle hos sohbet yap moral bozmak yok benim 2.asilamam igneli Allah yardimcimiz olsun
Bende de pkos var Allah yardımcımız olsunMerhaba kızlar bende bu ay aşılama yapmayı düşünüyorum sizlerin yazılarınızı okuyunca merak ettim sonuçlarınızı inşallah olumludur benimle de tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum