- 11 Ocak 2016
- 59
- 24
- 8
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın tekrar beta hCG yaptracamDr öyle dedi ama hiç bir seyim yokmuş 7 kere kullandım dr mi değiştirdim hamile kaldım cnm dün öğrendim ikiz olma ihtimali varms değerin çok yüksek cıktı
Gonol f i ilk dr pko var diye verdi cnm kullandm ama dr degistirdim ilaci bıraktrdı hic bi sorun yok diye gonol f den mi normal yoldanmi hamile kaldm bilmiyorum cnmTebrikler cnm.bugun mu belli oldu?sen nie gonalf kullandin pko flan warmiydi?
Gonol f i ilk dr pko var diye verdi cnm kullandm ama dr degistirdim ilaci bıraktrdı hic bi sorun yok diye gonol f den mi normal yoldanmi hamile kaldm bilmiyorum cnm
Sorunda o iste bn ilaclar yüzünde hamile kalamıyormusum yumurtalarmda hic bi sorun yokmus ilaci bıraktgm ay hamile kaldmPeki sonraki gttigin doktor bisi wermedimi sana?yani ilac kullanmadan nasil buyuttu yumurtani?
Sorunda o iste bn ilaclar yüzünde hamile kalamıyormusum yumurtalarmda hic bi sorun yokmus ilaci bıraktgm ay hamile kaldm
Bir saglikvi olarak yaziyorum: asilamada ultrasonun amaci yumurta gelisimini takip etmektir gun 4. Igneden sonra gun asiri hasta ultrasona alinir yumurta uygun boyuta gelince yani 18 ile 23 mm arasi catlatma ignesi yapilir ignenin amaci yeterli olgunluga gelen yumurtayi 36 saat sonra catlatmaktir hasta igneden 36 saat sonra cagirilir ultrason tekrar yapilir yumurtalarin catlayip catlamadigi kontrol edilir catladiysa asilama yapilir... catlatma ignelerinin etkisi 36 sonra kesinlikle gorulur bu nedenle bazi hekimler ultrasona gerek duymaz... insan vucudunda 5000 6000 kadar folikul vardir bunlardan 300 ile 500 kadari saglikli kabul edilir her buyuyen folikul yani yumurta kaliteli degildir bu nedenle asilamanin garantisi yoktur asilama da amac erkek faktorlu infertilite varsa erkekten alinan spermlerin seçilerek saglikli sperm gondermektir kadin kaynakli infertilite de rahim agzinda sikinti yoksa asilamanin anlami sadece tup bebek asamasini tamamlamaktir...Dur hemen kizmayumurtaya ulastigini gostermez okadar.ama en azindan spermlerin tupe ilerledigini gormesi lazim doktorun.benimde ilk asilamamda seninki gbi olmustu.bi girdim odaya ne bi ultrason war ne bisey.doktor kendi gordu sadece.baya kzmistim bnde.sora yazdim buraya cogu kisi ultrason esliginde asilama olmus.anliyacagin.bende nasipse 2.asilamayi olucam bu doktor ultrasonla ypiomus islemi
merhaba eski bir yazı ama pko demissiniz ve aşılama yapmışsınız sonucun uz ne oldu bende pkoluyum ve asilama tedavisine başladımTebrikler cnm benim.benimde klomene cewap wermemisti.gonalfle asilama oldum tutmadi malesef.smdi ikinci asilamayi olucam nasipse puregon igneyle bukez.senin neydi bi sorun warmiydi?bende pko war
merhaba eski bir yazı ama pko demissiniz ve aşılama yapmışsınız sonucun uz ne oldu bende pkoluyum ve asilama tedavisine başladım
ya 1 yıllık evliyim tup bebek için çok erken aslında doktorum aşılama içinde erken diyor ama biz yapmak istedik ganol f kullanıyorum şuan inşallah olurMeraba.2asilama oldum nasip olmadi cnm.ilk tup bebekte oglusum nasip oldu cok sukur.bnde cok umutsuzca yazardim buralara sen cok iii anliyorum suan.ama uzulme pkolular cok sansli.hele tup bebekte cok guzel sonuc alan hasta grubu..umut olsun sana
ya 1 yıllık evliyim tup bebek için çok erken aslında doktorum aşılama içinde erken diyor ama biz yapmak istedik ganol f kullanıyorum şuan inşallah olur
25 yaşındayım adetlerim gününde olur hic şaşmaz doktor bunun bizim için çok iyi olduğunu söyledi 4 defa çatlama iğnesi kullandım yine sonuç alamadıkIns vesile olur cnm.evet cok erkenmis tup bebek icin.ozel olmazsa yas kac ?birde adetlerin duzenlimi?