• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f kullananlad

OHSS için OPU sonrası bol su içmek ve idrara çıkıp çıkmadığını kontrol etmek çok önemli. İlk tedavimde 15 yumurta toplandı, hemşire opu sonrası idrara çıkışını takip et, çıkış az olursa ya da hiç olmazsa hemen gel demişti. Ben de ilk günlerde idrara çıkışımı kontrol ettim. Hafif geçiriyorsan sorun olmaz ama idrar çıkışı olmaz vücut su toplamaya başlarsa sıkıntı olabilir. Bu yüzden idrar çıkışı ve takibi önemli. Ben de 2. tedavime başladım. yumurta büyütme sürecindeyim. Gonal kullanıyorum. Dozu da 225.
Anladim hepimix icin hakkimizda hayirlisi olsun dediklerinize dikkat edicem sagolun🥰

Rica ederim amin🤲🏽🌷bir de protein ağırlıklı beslenmeye dikkat etmiştim opu sonrası.
Ayrıca opu sonrası kabızlık yaşamıştım. Bu duruma da dikkat etmek gerekebilir aklınızda olsun. Bu sefer opu öncesi doktora sorucam.

Anladim her doktorun tedavi seklinin farkli olmasi da degisik
Evet her doktorun tedavi şekli farklı. İşk tedavide tarlusal hap kullandırmışlardı sabah akşam. Burada hap kullanmıyorum. Yerine cetrotide iğne verdiler daha fazla🤷🏽‍♀️

Back
X