Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende kullandim ama bende öyle bı durum olmadı yazmamın sebebi konu üste çıksın belki olan vardır görürMerhaba ben bu akşam yeni iğneme başladım ve iğnemi yaptıktan sonra Gonal f enjeksiyonun içine kan sızdığını gördüm damla damla ayrıldı ve ilacın rengi pembe oldu. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Teşekkür ederim, inşallah konu hakkında bilgi sahibi olan birileri vardır. Bu 3. aşılama tedavim ve ilk defa böyle bir şey yaşadım. İlaç kullanıma devam edilebilir mi ya da bu durum bir sorun oluşturur mu çok merak ediyorum.Merhaba bende kullandim ama bende öyle bı durum olmadı yazmamın sebebi konu üste çıksın belki olan vardır görür
Bunu doktorunuza danissaniz daha sağlıklıdır olurTeşekkür ederim, inşallah konu hakkında bilgi sahibi olan birileri vardır. Bu 3. aşılama tedavim ve ilk defa böyle bir şey yaşadım. İlaç kullanıma devam edilebilir mi ya da bu durum bir sorun oluşturur mu çok merak ediyorum.
Yarın gideceğim iğnenin fotoğrafını çektim durumu anlatıp göstereceğim. Yine de belki benzer bir durum yaşayan vardır bir fikir verir diye buraya da yazmak istedim.Bunu doktorunuza danissaniz daha sağlıklıdır olur
Gonal f de degil ama oksapar oluyorum karnımdan hergun enjektör e kan geliyor bazen bende de anlayamadım ama sorun olmaz diye düşünüyorumMerhaba ben bu akşam yeni iğneme başladım ve iğnemi yaptıktan sonra Gonal f enjeksiyonun içine kan sızdığını gördüm damla damla ayrıldı ve ilacın rengi pembe oldu. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Ben de çok kere kullandım ama boyle bi durumla karsılasmadım, kalem şeklinde olanlarda dozu ayarlayınca aslında piston kendını asagı dogru ıtıyor hepMerhaba ben bu akşam yeni iğneme başladım ve iğnemi yaptıktan sonra Gonal f enjeksiyonun içine kan sızdığını gördüm damla damla ayrıldı ve ilacın rengi pembe oldu. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Umarım bir sorun olmazGonal f de degil ama oksapar oluyorum karnımdan hergun enjektör e kan geliyor bazen bende de anlayamadım ama sorun olmaz diye düşünüyorum
Kalem şeklinde iğnem bende çok şaşırdım anlam veremedim dışına mı aktı diye baktım kaç kez ama içine sızmış. Mantıken olmaması gereken bir şey ama anlayamadım.Ben de çok kere kullandım ama boyle bi durumla karsılasmadım, kalem şeklinde olanlarda dozu ayarlayınca aslında piston kendını asagı dogru ıtıyor hep
İğne vurduktan sonra max 5 6 sn bekleyip çekiyorsunuz deıl mı, belkı fazla mı kaldı o sekılde, bılemedımKalem şeklinde iğnem bende çok şaşırdım anlam veremedim dışına mı aktı diye baktım kaç kez ama içine sızmış. Mantıken olmaması gereken bir şey ama anlayamadım.
Resimde belliyse atabilir misiniz merak ettim deYarın gideceğim iğnenin fotoğrafını çektim durumu anlatıp göstereceğim. Yine de belki benzer bir durum yaşayan vardır bir fikir verir diye buraya da yazmak istedim.
Hemşirem 10 saniye say dedi her seferinde 10 saniye sayıp çekiyorumİğne vurduktan sonra max 5 6 sn bekleyip çekiyorsunuz deıl mı, belkı fazla mı kaldı o sekılde, bılemedım![]()
Resimde belliyse atabilir misiniz merak ettim de
İnşallah öyle olur 75 mL vuruyorum günlük ve 3 günlük daha doz var bugün yeni açtım bu kalemiDeğişik ya acaba neden öyle oldu ki az kalmış bide belki yarın kullanmama bile gerek kalmadan gelişmiştir yumurtan
Hmm inşallah sıkıntı olmaz yaaİnşallah öyle olur 75 mL vuruyorum günlük ve 3 günlük daha doz var bugün yeni açtım bu kalemi![]()
İnşallahHmm inşallah sıkıntı olmaz yaa
Canim kanı içeri çekmişsin iğneyi çekerken. Üç tüp bebek tedavisi oldum o iğne kankam olur. Benimde çok kanardi . Sen içeri çekmişsin sorun olmaz tedirgin olmaMerhaba ben bu akşam yeni iğneme başladım ve iğnemi yaptıktan sonra Gonal f enjeksiyonun içine kan sızdığını gördüm damla damla ayrıldı ve ilacın rengi pembe oldu. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Evet kalem şeklinde yani geri çekme şansım yok ama nasıl oldu da kan sızdı bilemedim. Yarın öğreneceğim artık. İnşallah bir sorun çıkmaz. Buraya da bilgi veririm. Tüm cevaplar için teşekkür ederim.Aaa senin bu şekilde daha kullacaksin yani son değildi yarın sor belki ilacın etkisini götürür ona göre hareket et.