Gonal F kullananlar bakabilir mi?

eflatungri

Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2024
48
8
6
27
Hanımlar merhaba rahim filmi çekildikten sonra 13 haziranda regl min üçüncü günü kontrole gittim. Doktorum filmin gayet temiz cıktığını kanalların açık olduğunu ve gebelik için en doğru zaman olduğunu söyledi sadece hapla uğraşmaktansa direk aşılama yapalım dedi beş gün femara ve üç gün gonal f 450 den 75ml vurmamı söyledi öncelikle iğneyi göbeğe vururken hep aynı yöne mi vurdunuz yoksa bir sağ bir sol şeklinde mi çünkü iki gündür göbeğimin sağ tarafına vuruyorum ve vurduktan sonra sağ tarafımda bir ağrı ve mide bulantısı oluyor solda bir şey hissetmiyorum acaba yanlış mı vuruyorum bir de iğneyi kullanırken bu aşamada ilişki nasıl olmalı doktorum bir bilgi vermedi olsun veya olmasım diye son olarak bu tedaviyle gebe kalanlar süreç hakkında bilgi verebilir mi?

Benim de sol tarafımda bir bölge acımazdı hep ordan yapardım. Morarınca göbek deliğinim 3 parmak altından vurmaya başladım. Yeri çok farketmez ama kist gibi şişmesin aynı yere vurmaktan. Mide bulantısı yumurtalar büyümeye başlayınca yaptı bende. Çatlamayla birlikte kesilmişti. Yumurta takibi yapar doktor. Aşılama için eşinin aşılama yapacağı günden önceki 3-5 gün boşalmaması lazım o yüzden ilişki yok. Çatlatma iğnesi vurduktan 36 saat sonra yumurta çatlıyor. Tam o saatte aşılama yapılacak. Çok dakik olmanız lazım. Doktor zaten tüm bilgileri verir. Yaklaşık çatlama gününden hesaplayıp çok riske atmadan ilişki olabilir yani.

Peki mesela yarina kadar kullanıp kontrole gitmemi söyledi doktor orada yumurtalar büyümüşse catlatma iğnesi mi vurulacak bide siz gdbe kalabildiniz mi?

Peki mesela yarina kadar kullanıp kontrole gitmemi söyledi doktor orada yumurtalar büyümüşse catlatma iğnesi mi vurulacak bide siz gdbe kalabildiniz mi?
Yumurtaların boyutlarına ve büyüme hızına göre karar veriyo doktor çatlatma iğnesinin zamanına. Ondan 36 saat sonra aşılama yapılacak. Sonraki günler için de gün aşırı ilişki önermişti doktorum. Benim eşimin sperm sayısı ve morfolojisinde sorun vardı. Ben aşılamayla değil tüp bebekle hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…