• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f kullananlar erken çatlama !!!

papatyamm198

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2021
181
203
53
28
Merhaba arkadaşlar 7 Ağustos da aşılama tedavisine başladım. 7 gün boyunca gonal f 75 doz kullandım. 7. Gün pazartesi günü 2 tane 13 mm 1 tane 11 mm ve 2 tane de 10 mm yumurta oluşmuştu. Doktor çarşamba tekrar gel 37,5 vurul dedi ve gittiğimde 1 tane 10 mm yumurtanın olduğumu diğerlerinin erkenden çatladığını söyledi. Böyle bir durum başına gelen var mı? Gonal f kullanırken yumurtalar kendi kendine çatlaması iyi mi kötü mü anlamadım.

Ben ilk 7 temmuzda vurulmuştum.
7, 8, 9 da sadece gonal f vuruldum.
9 dan itibaren cetrotide diye çatlama önleyici iğne vermişti ayın 12 sine kadar her iki iğneyi vuruldum. 13 temmuzda akşam çatlatma iğnesi vurulup 15 Temmuz sabahı yumurta toplama işlemi geçirmiştim. Size çatlatma önleyici iğne verilmedi mi ?

Ben ilk 7 temmuzda vurulmuştum.
7, 8, 9 da sadece gonal f vuruldum.
9 dan itibaren cetrotide diye çatlama önleyici iğne vermişti ayın 12 sine kadar her iki iğneyi vuruldum. 13 temmuzda akşam çatlatma iğnesi vurulup 15 Temmuz sabahı yumurta toplama işlemi geçirmiştim. Size çatlatma önleyici iğne verilmedi mi ?
Benim aşılama olacağı için sanırım çatlama önleyici vermedi. Ama yumurtalar kendi kendine erkenden çatlayınca aşılama da iptal edildi.

Back
X