- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 45
- Konu Sahibi Hayatlarrr
-
Ben aşılamada kullandim ama 75 le başlayıp 112.5 falan vurdum sanırım düşük dozdu sizin yüksekmiş pcos falan mı var yumurtanız çok mu geç gelişiyorİyi akşamlar arkadaşlar,
Dr yumurta geliştirmesi için bu iğneye başlattı bu ay. Günde 225 ml.
Beş gün sonra tekrar kontrole gidicem nasıl son durum diye.
Tüp bebek tedavisi değil özellikle belirtmek istiyorum.
Bu şekilde tedavi olup hamile kalanlar var mı?
Ve yan etkileri nedir bu iğnenin?
İlaçları raporsuz mu? Eğer öyleyse bu kadar ilaç parası verdikten sonra aşılama yaptırın boşa gitmesin çünkü ilaçlar öyle uygun değil en az 8 gün kullanırsınız 225*8=1800 yapar bu da iki 900 lük gonal f demek nerden baksanız 3 bine yakın para ödemişsinizdir sonunda ya aşılama olsun ya tüp bebek bariİyi akşamlar arkadaşlar,
menapur mu ıgnenin ismi bende yaptım hamile kaldım ama 75 le basladım hoca tedaviye göre arttıracam dedim. ilk denememde tuttu..İyi akşamlar arkadaşlar,
Gonal F, 225 ml,menapur mu ıgnenin ismi bende yaptım hamile kaldım ama 75 le basladım hoca tedaviye göre arttıracam dedim. ilk denememde tuttu..
Yok canım gonalf idi.menapur mu ıgnenin ismi bende yaptım hamile kaldım ama 75 le basladım hoca tedaviye göre arttıracam dedim. ilk denememde tuttu..
Igne vurulurken bı belirtiniz oldu mu? Ağrı akıntı ya da başka bi durumİyi akşamlar arkadaşlar,
Hayır vurulurken olmadı da sonrasında etkileri oldu tabi, hormon sonuçta.Igne vurulurken bı belirtiniz oldu mu? Ağrı akıntı ya da başka bi durum
Ben de de şuan olmayınca korktumHayır vurulurken olmadı da sonrasında etkileri oldu tabi, hormon sonuçta.
Ne olmayınca canım?Ben
Ben de de şuan olmayınca korktum
AkiNti falan. Ama bu sabah yoğun başladı yumurtlama akıntısı ve karın ağrısıNe olmayınca canım?
Rezervim az ve kalitesiz p yüzden olabilir.Ben aşılamada kullandim ama 75 le başlayıp 112.5 falan vurdum sanırım düşük dozdu sizin yüksekmiş pcos falan mı var yumurtanız çok mu geç gelişiyor
Senin sonuç ne zaman belli olacak?AkiNti falan. Ama bu sabah yoğun başladı yumurtlama akıntısı ve karın ağrısı
SiMdi yumurta catlamasin diye iğne vuruluyorum. Salı kontrol var .. cuma falan transfer olur sanırım.sonra 15 gün bekliycezSenin sonuç ne zaman belli olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?